Peppercorn sauce

Peppercorn sauce

3.4 34 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
14 portions

Ingrediënten

  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    5 sprigs
  • garlic cloves
    3
  • white wine
    100 g
  • brandy
    2 tbsp
  • Chicken stock paste (see Tips)
    ½ tsp
  • water
    50 g
  • Port (fortified wine)
    2 tbsp
  • Dijon mustard
    1 tbsp
  • pouring (whipping) cream
    150 g
  • green peppercorns drained
    20 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 54.5 mg
Eiwitten 0.4 g
Calorieën 227.9 kJ / 54.3 kcal
Vetten 4 g
Vezels 0.2 g
Verzadigd vet 2.5 g
Koolhydraten 1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...