Apparaten en accessoires
Peppercorn sauce
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
14 portions
Ingrediënten
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
-
garlic cloves3
-
white wine100 g
-
brandy2 tbsp
-
Chicken stock paste (see Tips)½ tsp
-
water50 g
-
Port (fortified wine)2 tbsp
-
Dijon mustard1 tbsp
-
pouring (whipping) cream150 g
-
green peppercorns drained20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
54.5 mg
Eiwitten
0.4 g
Calorieën
227.9 kJ /
54.3 kcal
Vetten
4 g
Vezels
0.2 g
Verzadigd vet
2.5 g
Koolhydraten
1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sauces and Marinades
15 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland