Apparaten en accessoires
Peppercorn sauce
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
14 portions
Ingrediënten
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
-
garlic cloves3
-
white wine100 g
-
brandy2 tbsp
-
Chicken stock paste (see Tips)½ tsp
-
water50 g
-
Port (fortified wine)2 tbsp
-
Dijon mustard1 tbsp
-
pouring (whipping) cream150 g
-
green peppercorns drained20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
54.5 mg
Eiwitten
0.4 g
Calorieën
227.9 kJ /
54.3 kcal
Vetten
4 g
Vezels
0.2 g
Verzadigd vet
2.5 g
Koolhydraten
1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sauces and Marinades
15 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Lemon and caper aioli
15 min
Béarnaise sauce
10 min
Hollandaise sauce
15 min
Butter chicken
55 min
Béchamel sauce
20 min
Meat stock paste
45 min
Béarnaise sauce
20 min
Mushroom sauce
20 min
Steak and kidney pudding
3 godz. 45 min
Diane sauce
20 min
Caramelised onion jam gravy
2 godz. 5 min
Pea and ham soup
2 godz. 20 min