Peppercorn sauce
TM6 TM5 TM31

Peppercorn sauce

3.3 (30 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 3 garlic cloves
  • 100 g white wine
  • 2 tbsp brandy
  • ½ tsp Chicken stock paste (see Tips)
  • 50 g water
  • 2 tbsp Port (fortified wine)
  • 1 tbsp Dijon mustard
  • 150 g pouring (whipping) cream
  • 20 g green peppercorns, drained

Voeding
per 1 portion
Calorieën
227.9 kJ / 54.3 kcal
Eiwitten
0.4 g
Koolhydraten
1 g
Vetten
4 g
Verzadigd vet
2.5 g
Vezels
0.2 g
Natrium
54.5 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten