Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 3 garlic cloves
- 100 g white wine
- 2 tbsp brandy
- ½ tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 50 g water
- 2 tbsp Port (fortified wine)
- 1 tbsp Dijon mustard
- 150 g pouring (whipping) cream
- 20 g green peppercorns, drained
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 227.9 kJ / 54.3 kcal
- Eiwitten
- 0.4 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 54.5 mg
Alternatieve recepten
Hollandaise sauce
15 Min
Peppercorn Sauce
30 min
Red onion relish
50 min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2h 10 min
Jalapeño and corn croquettes with chipotle mayonnaise
25h 20min
Traditional gravy
25 min
Béarnaise sauce
10 Min
Rosemary and eschalot gravy
30 min
Berry and red wine trifle
4h 50min
Mushroom sauce
20 Min
Diane sauce
20 Min
Thai red chicken curry
30 min