Apparaten en accessoires
Traditional cocktail sauce
Voorbereiding. 5min
Totaal 5min
390 g
Ingrediënten
-
grapeseed oil250 g
-
egg room temperature1
-
lemon juice2 tsp
-
Dijon mustard2 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
sea salt½ tsp
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
Tabasco® sauce5 drops
-
tomato sauce35 g
-
double cream45 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 20 gram
Natrium
92.6 mg
Eiwitten
0.5 g
Calorieën
546 kJ /
130 kcal
Vetten
14 g
Vezels
0.1 g
Verzadigd vet
2.3 g
Koolhydraten
0.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Festive Flavour
105 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Sparkling white sangria punch
24u. 30min
Apple, leek and sage sauce
15min
Oysters Kilpatrick
15min
Béarnaise sauce
10min
Hollandaise sauce
15min
Peppercorn sauce
20min
Coleslaw
10min
Pancetta-wrapped apricot stuffing roll
1u.
Brandy cream
15min
Asian dipping sauce
25min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1u. 10min
Diane sauce
20min