Apparaten en accessoires
Traditional cocktail sauce
Voorbereiding. 5min
Totaal 5min
390 g
Ingrediënten
-
grapeseed oil250 g
-
egg room temperature1
-
lemon juice2 tsp
-
Dijon mustard2 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
sea salt½ tsp
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
Tabasco® sauce5 drops
-
tomato sauce35 g
-
double cream45 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 20 gram
Natrium
92.6 mg
Eiwitten
0.5 g
Calorieën
546 kJ /
130 kcal
Vetten
14 g
Vezels
0.1 g
Verzadigd vet
2.3 g
Koolhydraten
0.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Festive Flavour
105 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40 min
Summer fruits in mulled cider syrup
45 min
Lemon and caper aioli
15 min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 min
Tartare sauce
10 min
Hollandaise sauce
15 min
Mayonnaise
5 min
Quiche Lorraine
45 min
Gruyère salmon patties with salad
1 godz. 20 min
Brandy cream
15 min
Diane sauce
20 min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1 godz.