Apparaten en accessoires
Lemon and caper aioli
Voorbereiding. 10min
Totaal 15min
300 g
Ingrediënten
-
garlic clove1
-
lemon zest (5 x 2 cm), no white pith3 pieces
-
pickled capers drained12
-
egg yolks2
-
Dijon mustard2 tsp
-
lemon juice to taste1 - 2 tsp
-
grapeseed oil250 g
-
sea salt to taste1 pinch
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 300 g
Natrium
324.7 mg
Eiwitten
5.1 g
Calorieën
9675.6 kJ /
2312.5 kcal
Vetten
257.5 g
Vezels
1.2 g
Verzadigd vet
26.6 g
Koolhydraten
4.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Tomato passata
1u. 40min
Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
1u. 50min
Summer fruits in mulled cider syrup
45min
Apple, leek and sage sauce
15min
Homemade ricotta
1u. 15min
Béarnaise sauce
10min
Mayonnaise
5min
Fresh pasta dough
1u.
Satay sauce
15min
Seeded tahini crackers
1u. 10min
Miso coleslaw
20min
Sauerkraut
168u. 35min