Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Arancini
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 180 g white wine
- 3 pinches saffron
- 1 brown onion (approx. 120 g), cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 40 g unsalted butter
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 250 g Arborio rice
- ½ tsp ground black pepper
- 700 g water
- 1 ½ tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
Assembly
- 150 g quinoa flakes
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 100 g mozzarella cheese, cut into cubes (approx. 1 cm) (see Tips)
- vegetable oil (approx. 750 g), for deep frying
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 521.5 kJ / 124.2 kcal
- Eiwitten
- 2.3 g
- Koolhydraten
- 8.5 g
- Vetten
- 9.1 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 68.8 mg
Alternatieve recepten
Aussie meat pies
2 godz.
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1h
Baked rice croquettes
1h 30 min
Mushroom risotto
30 min
Basil pesto
10 min
Béchamel sauce
20 min
Pistachio cheesecakes with mango
2 godz. 30 min
Grilled cabbage with blue cheese dressing and bacon
20 min
Cornbread with jalapeño honey butter
55 min
Duck and cherry salad
45 min
Layered vegetable salad with creamy herb dressing
40 Min
Layered Mexican dip
25 min