Apparaten en accessoires
Saffron arancini
Voorbereiding. 1u. 30min
Totaal 25u. 25min
36 pieces
Ingrediënten
Arancini
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
white wine180 g
-
saffron3 pinches
-
brown onion (approx. 120 g), cut into quarters1
-
garlic cloves2
-
unsalted butter40 g
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
Arborio rice250 g
-
ground black pepper½ tsp
-
water700 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 ½ tbsp
Assembly
-
quinoa flakes150 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
mozzarella cheese cut into cubes (approx. 1 cm) (see Tips)100 g
-
vegetable oil (approx. 750 g), for deep frying
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 piece
Natrium
68.8 mg
Eiwitten
2.3 g
Calorieën
521.5 kJ /
124.2 kcal
Vetten
9.1 g
Vezels
0.6 g
Verzadigd vet
1.9 g
Koolhydraten
8.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Good food, gluten free
94 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Hollandaise sauce
15min
Focaccia
2u. 5min
Gluten free waffles with maple bacon
1u.
Gluten free lemon tart
2u. 25min
Gluten free pizza base
35min
Stuffed tomatoes
50min
Béarnaise sauce
10min
Berry mousse
5u.
Basil pesto
10min
Sweet potato blini with cumin & sesame crème fraîche
1u.
Chunky choc nut brownie
35min
Classic mushroom risotto
30min