Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Arancini
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 180 g white wine
- 3 pinches saffron
- 1 brown onion (approx. 120 g), cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 40 g unsalted butter
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 250 g Arborio rice
- ½ tsp ground black pepper
- 700 g water
- 1 ½ tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
Assembly
- 150 g quinoa flakes
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 100 g mozzarella cheese, cut into cubes (approx. 1 cm) (see Tips)
- vegetable oil (approx. 750 g), for deep frying
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 521.5 kJ / 124.2 kcal
- Eiwitten
- 2.3 g
- Koolhydraten
- 8.5 g
- Vetten
- 9.1 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 68.8 mg
Alternatieve recepten
Ricotta gnocchi
2h
Baked cheesecake
2h 55min
Pizza dough with a trio of toppings
2h 10min
Asparagus risotto
40min
Mushroom risotto
30min
Fresh pasta dough
1u.
Savoury potato bundt
1h 55min
Peanut butter and jam doughnuts
2h 40min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30min
Baked rice croquettes
1u. 30min
Ricotta dumplings with napoli sauce
55min