Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Arancini
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 180 g white wine
- 3 pinches saffron
- 1 brown onion (approx. 120 g), cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 40 g unsalted butter
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 250 g Arborio rice
- ½ tsp ground black pepper
- 700 g water
- 1 ½ tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
Assembly
- 150 g quinoa flakes
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 100 g mozzarella cheese, cut into cubes (approx. 1 cm) (see Tips)
- vegetable oil (approx. 750 g), for deep frying
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 521.5 kJ / 124.2 kcal
- Eiwitten
- 2.3 g
- Koolhydraten
- 8.5 g
- Vetten
- 9.1 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 68.8 mg
Alternatieve recepten
Béchamel sauce (TM6 - 1100 g)
15min
Chocolate mousse
3 godz. 20 min
Basil pesto
10 Min
Hollandaise sauce
15min
Mushroom risotto
30min
Béchamel sauce
20min
Mashed potatoes
40 Min
Fresh pasta dough
1h
Crostata di marmalata (Italian jam tart)
2h 35 min
Milanese risotto
25 Min
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1h
Gnocchi
1u. 40min