Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Puff pastry
- 300 g unsalted butter, cut into pieces (2.5 cm) and frozen
- 140 g potato starch
- 140 g gluten free cornflour, plus extra for dusting
- 50 g brown rice flour (see Tips)
- 50 g millet flour (see Tips)
- 2 tsp xanthan gum
- ¼ tsp guar gum (see Tips)
- 1 tsp salt
- 180 g chilled water
Filling
- 1 brown onion (approx. 120 g), cut into halves
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 20 g olive oil
- 250 g pork mince
- 500 g beef mince
- 1 tbsp white vinegar
- 50 g water
- 30 g tomato sauce (gluten free - see Tips), plus extra to serve
- 1 tsp Dijon mustard (gluten free)
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 tsp Worcestershire sauce (gluten free - see Tips), optional
- 1 egg, lightly beaten
- sesame seeds, black or white, for sprinkling (optional)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 638.5 kJ / 152 kcal
- Eiwitten
- 5.4 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 10.1 g
- Verzadigd vet
- 5.6 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 150.5 mg
Alternatieve recepten
Pork san choy bau
25 dk
Chicken and cashews
55min
ANZAC biscuits
40 dk
Shepherd's pie
55min
Butter chicken
55min
Aussie meat pies
2 Std.
Poached eggs
25 dk
Mashed potatoes
40 dk
Lasagne bolognese
2sa 30 dk
Buttercream icing
10 dk
Zucchini, ham and corn bites
40 dk
Gluten free chicken and leek pies
3sa 20 dk