Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Puff pastry
- 300 g unsalted butter, cut into pieces (2.5 cm) and frozen
- 140 g potato starch
- 140 g gluten free cornflour, plus extra for dusting
- 50 g brown rice flour (see Tips)
- 50 g millet flour (see Tips)
- 2 tsp xanthan gum
- ¼ tsp guar gum (see Tips)
- 1 tsp salt
- 180 g chilled water
Filling
- 1 brown onion (approx. 120 g), cut into halves
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 20 g olive oil
- 250 g pork mince
- 500 g beef mince
- 1 tbsp white vinegar
- 50 g water
- 30 g tomato sauce (gluten free - see Tips), plus extra to serve
- 1 tsp Dijon mustard (gluten free)
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 tsp Worcestershire sauce (gluten free - see Tips), optional
- 1 egg, lightly beaten
- sesame seeds, black or white, for sprinkling (optional)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 638.5 kJ / 152 kcal
- Eiwitten
- 5.4 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 10.1 g
- Verzadigd vet
- 5.6 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 150.5 mg
Alternatieve recepten
Butter chicken
55min
Meatballs in tomato sauce (TM5)
3 Std. 40 Min
Seeded sausage rolls
50min
ANZAC biscuits
40min
Aussie meat pies
2 godz.
Poached eggs
25min
Mashed potatoes
40min
Buttercream icing
10min
Pork san choy bau
25min
Chicken and cashews
55min
Zucchini slice
45min
Gluten free chicken and leek pies
3 Std. 20 Min