Compatibele versies
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dressing
- ½ lemon, zest, peeled into strips (1 x 4 cm) and juice
- 1 garlic clove
- 120 g Greek yoghurt
- 30 g olive oil
- 1 - 2 tsp smoked paprika
- ½ tsp sea salt flakes
- 1 pinch ground black pepper
Arancini
- 100 g day old bread
- 60 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 60 g brown onion
- 150 g pumpkin, skin removed and cut into cubes (3 cm)
- 30 g olive oil
- 200 g arborio rice
- 40 g white wine
- 500 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 1 egg yolk
- 8 fresh sage leaves, finely chopped
- 2 tbsp plain flour, plus extra if needed
- 2 egg whites
- 120 g blue cheese, cut into cubes (1 cm)
- vegetable oil, for frying
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 487.1 kJ / 116 kcal
- Eiwitten
- 2.6 g
- Koolhydraten
- 6.8 g
- Vetten
- 8.7 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 154.4 mg
Alternatieve recepten
Ricotta gnocchi
2h
Cauliflower gratin
1h
Sweetcorn fritters with chilli jam and avocado cream
1h 5min
Corn chips with salsa roja
1h 20min
Basil pesto
10min
Chunky basil pesto dip
10min
Pumpkin hommus with green dippers (Toddlers and beyond)
50min
Flaky filo fingers
1h 30min
Pumpkin and antipasto risoni salad
35min
Satay sauce
15min
Sweet potato blini with cumin & sesame crème fraîche
1h
Tzatziki dip
15min