Compatibele versies
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dressing
- ½ lemon, zest, peeled into strips (1 x 4 cm) and juice
- 1 garlic clove
- 120 g Greek yoghurt
- 30 g olive oil
- 1 - 2 tsp smoked paprika
- ½ tsp sea salt flakes
- 1 pinch ground black pepper
Arancini
- 100 g day old bread
- 60 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 60 g brown onion
- 150 g pumpkin, skin removed and cut into cubes (3 cm)
- 30 g olive oil
- 200 g arborio rice
- 40 g white wine
- 500 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 1 egg yolk
- 8 fresh sage leaves, finely chopped
- 2 tbsp plain flour, plus extra if needed
- 2 egg whites
- 120 g blue cheese, cut into cubes (1 cm)
- vegetable oil, for frying
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 487.1 kJ / 116 kcal
- Eiwitten
- 2.6 g
- Koolhydraten
- 6.8 g
- Vetten
- 8.7 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 154.4 mg
Alternatieve recepten
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5min
Hommus dip
5min
Aussie meat pies
2 Std.
Saffron arancini
25h 25min
Mushroom risotto
30 min
Basil pesto
10min
Mashed potatoes
40min
Fresh pasta dough
1h
Jalapeño and corn croquettes with chipotle mayonnaise
25h 20min
Pork san choy bau
25min
Gnocchi
1h 40 min
Sliders with walnut or sweet potato patties
2 Std. 15 Min