Apparaten en accessoires
Pumpkin and pomegranate quinoa salad
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
4 portions
Ingrediënten
-
butternut pumpkin peeled and cut into pieces (2 x 5 cm)400 g
-
olive oil1 - 2 tbsp
-
pure maple syrup1 ½ tbsp
-
sesame seeds1 - 2 tbsp
-
water700 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
quinoa200 g
-
raw almonds30 g
-
cashews30 g
-
avocado oil40 g
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thirds1
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
lemon juice20 g
-
fresh baby spinach leaves50 g
-
pomegranate arils only (see Tips)1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
579.5 mg
Eiwitten
13.9 g
Calorieën
2505 kJ /
607 kcal
Vetten
34.8 g
Vezels
14.1 g
Verzadigd vet
4.3 g
Koolhydraten
52 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Viva la Vegan
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Cypriot grain salad
45min
Colourful quinoa salad
40min
Pumpkin and antipasto risoni salad
35min
Warm sweet potato and chickpea salad
45min
Satay noodle salad
35min
One whole cauliflower
45min
Brown rice salad
40min
Kangaroo harissa polpette with lentils and kale
45min
Quinoa crumbed fish with slaw
2u.
Coconut quinoa with sticky mango
30min
Rice salad with warm mustard dressing
1u. 40min
Carrot cake bliss balls
40min