Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pesto
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1 garlic clove
- 40 g fresh basil, leaves only
- 20 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 160 g roasted cashews
- 60 - 80 g olive oil, plus extra for covering the dip (see Tips)
- 1 - 2 tbsp white wine vinegar, to taste
Salad
- water, for cooling
- 3 eggs
- 250 g farfalle pasta (bow tie pasta)
- 2 tbsp olive oil
- 200 g marinated artichoke hearts, drained and cut into halves
- 30 g rocket or fresh spinach leaves
- 100 g cherry tomatoes, cut into halves
- 50 g pitted Kalamata olives, cut into halves
- 1 - 2 pinches salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2452 kJ / 584 kcal
- Eiwitten
- 17.7 g
- Koolhydraten
- 35.3 g
- Vetten
- 40 g
- Verzadigd vet
- 7.9 g
- Vezels
- 7.3 g
- Natrium
- 426.9 mg
Alternatieve recepten
Chicken and pesto risoni
35min
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35min
Risoni salad with artichoke and feta
25 min
Creamy tomato and feta pasta
35min
Pasta with tuna
30 dk
Quick veggie pasta salad
30 dk
Tandoori chicken wraps
50min
Tortellini soup
20min
Warm Mediterranean couscous salad
30 dk
Penne and vegetables
35min
Pumpkin and antipasto risoni salad
35min
Rice salad
1h