Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pesto
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1 garlic clove
- 40 g fresh basil, leaves only
- 20 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 160 g roasted cashews
- 60 - 80 g olive oil, plus extra for covering the dip (see Tips)
- 1 - 2 tbsp white wine vinegar, to taste
Salad
- water, for cooling
- 3 eggs
- 250 g farfalle pasta (bow tie pasta)
- 2 tbsp olive oil
- 200 g marinated artichoke hearts, drained and cut into halves
- 30 g rocket or fresh spinach leaves
- 100 g cherry tomatoes, cut into halves
- 50 g pitted Kalamata olives, cut into halves
- 1 - 2 pinches salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2452 kJ / 584 kcal
- Eiwitten
- 17.7 g
- Koolhydraten
- 35.3 g
- Vetten
- 40 g
- Verzadigd vet
- 7.9 g
- Vezels
- 7.3 g
- Natrium
- 426.9 mg
Alternatieve recepten
Sour cream and chicken enchiladas
1h 10 min
Mexican stack
45 min
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35 min
Tortellini soup
20min
Chilli chutney quesadillas
1h
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Fresh tomato tart
40 min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1h 25 min
Spinach dumplings with tomato ragout
1h
Spinach and rocket salad with cream cheese dressing
30 min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1sa 35 dk
Broccoli and three cheese pasta bake
40 min