Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g water
- 4 whole eggs (see Tips)
- 125 g fresh baby corn, cut into slices on the diagonal (2 cm)
- 1 avocado, flesh only
- cold water
- 1 garlic clove
- 5 sprigs fresh chives, cut into pieces (3 cm), plus extra for garnishing
- 50 g extra virgin olive oil
- 2 - 3 tsp white wine vinegar, to taste
- 100 g soft cream cheese (see Tips)
- 2 pinches nutmeg
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 60 g rocket leaves
- 250 g mini Roma tomatoes
- 2 tbsp pine nuts, toasted
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1184.7 kJ / 284.9 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 2.1 g
- Vetten
- 26.6 g
- Verzadigd vet
- 6.6 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 297.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mediterranean vegetable bake
50 min
Quick veggie pasta salad
30 min
Vegetable bake with goat's feta
1h 30 min
Crunchy carrot salad
10 min
Warm Mediterranean couscous salad
30 min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 min
Salmon, asparagus and potato salad
40 min
Chicken and warm potato salad
55min
Sliders with sunflower sauce
40 min
Cobb salad with buttermilk dressing
1 godz.
Chicken Caesar pasta salad
55min
Vegetable potato salad with chicken
1h 15 min