Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g vegetable oil
- 400 g fennel bulb, trimmed and cut in slices (2-3 cm)
- 1 tsp fennel seeds
- 60 g brown onion, cut into halves, then cut into thin slices (5 mm)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 20 g tomato paste
- 1100 g water
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- ½ tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- ½ tsp balsamic glaze
- 30 g pine nuts
- 300 g dried penne pasta
- 125 g bocconcini, drained and cut into halves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2078.6 kJ / 494.9 kcal
- Eiwitten
- 18.5 g
- Koolhydraten
- 60.5 g
- Vetten
- 18.1 g
- Verzadigd vet
- 5.2 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 9.2 mg
Alternatieve recepten
Vegetable curry with cauliflower couscous
45min
Lentil bolognese
30min
Tex-mex vegetable stew
1h 15 min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50min
Vegetable lasagne
1h 35 min
Chickpea ratatouille (gut health)
1h
Chilli creamed corn
40min
Summer tomato and gin pasta sauce
35 Min
Prawn noodle curry
10 min
Prawn and noodle stir-fry
25 min
Mushroom bolognaise
45min
Steamed Chinese greens
30min