Pasta with fennel and tomato sauce

Pasta with fennel and tomato sauce

4.3 61 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 portions

Ingrediënten

  • vegetable oil
    20 g
  • fennel bulb trimmed and cut in slices (2-3 cm)
    400 g
  • fennel seeds
    1 tsp
  • brown onion cut into halves, then cut into thin slices (5 mm)
    60 g
  • canned chopped tomatoes
    400 g
  • tomato paste
    20 g
  • water
    1100 g
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • Vegetable stock paste (see Tip)
    ½ tsp
  • balsamic glaze
    ½ tsp
  • pine nuts
    30 g
  • dried penne pasta
    300 g
  • bocconcini drained and cut into halves
    125 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 9.2 mg
Eiwitten 18.5 g
Calorieën 2078.6 kJ / 494.9 kcal
Vetten 18.1 g
Vezels 6.5 g
Verzadigd vet 5.2 g
Koolhydraten 60.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...