Apparaten en accessoires
Pasta with fennel and tomato sauce
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 portions
Ingrediënten
-
vegetable oil20 g
-
fennel bulb trimmed and cut in slices (2-3 cm)400 g
-
fennel seeds1 tsp
-
brown onion cut into halves, then cut into thin slices (5 mm)60 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
tomato paste20 g
-
water1100 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
Vegetable stock paste (see Tip)½ tsp
-
balsamic glaze½ tsp
-
pine nuts30 g
-
dried penne pasta300 g
-
bocconcini drained and cut into halves125 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
9.2 mg
Eiwitten
18.5 g
Calorieën
2078.6 kJ /
494.9 kcal
Vetten
18.1 g
Vezels
6.5 g
Verzadigd vet
5.2 g
Koolhydraten
60.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Fakeaway favourites
15 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Lentil moussaka
3u. 30min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30min
Roast porchetta with fig macadamia stuffing
14u.
Vegetarian chilli
35min
Mushroom stroganoff
20min
Tofu scramble
25min
Lentil curry (dahl)
30min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1u. 45min
Prawns with coriander coconut rice
35min
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
40min
No-waste veggie bolognese (TM6)
3u.
Nachos with beans and cashew sour cream
50min