Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g vegetable oil
- 400 g fennel bulb, trimmed and cut in slices (2-3 cm)
- 1 tsp fennel seeds
- 60 g brown onion, cut into halves, then cut into thin slices (5 mm)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 20 g tomato paste
- 1100 g water
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- ½ tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- ½ tsp balsamic glaze
- 30 g pine nuts
- 300 g dried penne pasta
- 125 g bocconcini, drained and cut into halves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2078.6 kJ / 494.9 kcal
- Eiwitten
- 18.5 g
- Koolhydraten
- 60.5 g
- Vetten
- 18.1 g
- Verzadigd vet
- 5.2 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 9.2 mg
Alternatieve recepten
White basmati rice
40min
Mushroom bolognaise
45 min
Soba noodle mee goreng
40min
Ancho chilli and black bean stew
40min
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
40min
Butternut mac and cheese
45 min
Slow-cooked eggplant pasta sauce
5h 40min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM6)
8 Std. 15 Min
Pasta Alfredo with mushrooms
40min
Vegetable lasagne
1h 35min
Summer tomato and gin pasta sauce
35 min
Risotto verde (TM6)
30 min