Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 - 2 dried ancho chillies, to taste
- hot water, to soak
- 2 sprigs fresh coriander, stalks and roots, cut into pieces and leaves reserved, to garnish
- 20 g extra virgin olive oil
- 200 g onion, cut into wedges
- 400 g canned chopped tomatoes (see Tips)
- 300 g mixed vegetables of choice, cut into pieces (approx. 2 cm - see Tips)
- 400 g canned black beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- ½ tsp sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 804.3 kJ / 191.5 kcal
- Eiwitten
- 8.7 g
- Koolhydraten
- 20.2 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 9.9 g
- Natrium
- 394.9 mg
Alternatieve recepten
Vegetarian chilli
35min
Lentil bolognese
30min
Mushroom bolognaise
45min
Chickpea shawarma salad bowl
40min
Red lentil cauliflower dahl
35min
Chilli con tempeh
20min
Black bean enchiladas
1h 20min
Sabji (vegetable) curry
30min
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1h 10min
Three-bean shepherd's pie
26 godz.
Vegetable chilli
50min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45min