Apparaten en accessoires
Rendang curry
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 portions
Ingrediënten
-
fresh long red chilli trimmed and cut into thirds, deseeded if preferred1
-
red onion cut into halves½
-
piece fresh ginger peeled2 ½ cm
-
garlic clove1
-
ground turmeric¼ tsp
-
coconut milk300 g
-
filtered water100 g
-
red potatoes (approx. 3 large potatoes), peeled and cut into chunks (3 cm)500 g
-
fresh kaffir lime leaves6
-
green beans trimmed and cut into halves or thirds100 g
-
carrot (approx. 100 g), cut into julienne1
-
red capsicum (approx. 100 g), cut into julienne1
-
fresh baby corn (see Tips)225 g
-
tamari gluten free (see Tips)1 tbsp
-
tamarind paste½ tsp
-
salt1 tsp
-
lime juice only1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
7.3 g
Calorieën
1017.5 kJ /
242.2 kcal
Vetten
12.2 g
Vezels
8.2 g
Koolhydraten
21.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Plant to Plate
120 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Soba noodle mee goreng
40 Min
Vegetarian chilli
35 Min
Butternut mac and cheese
45 Min
Potato and green pea curry
50 Min
Sticky Sriracha tofu bowl
45 Min
Caribbean curry
40 Min
Three-bean shepherd's pie
26 Std.
Vegetable chilli
50 Min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 Min
Hearty lentil chilli
50 Min
Lentil curry (dahl)
30 Min
Pulse and pumpkin curry
30 Min