Apparaten en accessoires
Cypriot grain salad
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
4 portions
Ingrediënten
Yoghurt dressing
-
ground cumin1 tsp
-
honey1 tsp
-
natural yoghurt200 g
Salad
-
pumpkin seeds50 g
-
slivered almonds40 g
-
sunflower seeds45 g
-
fresh coriander leaves only½ bunch
-
fresh flat-leaf parsley leaves only½ bunch
-
spring onions/shallots trimmed and cut into quarters2
-
freekeh160 g
-
French green lentils90 g
-
water1250 g
-
raisins70 g
-
lemon juice30 g
-
olive oil3 tbsp
-
pomegranate arils only1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
50.1 mg
Eiwitten
23.4 g
Calorieën
2904.8 kJ /
691.6 kcal
Vetten
36 g
Vezels
15 g
Verzadigd vet
5.7 g
Koolhydraten
61.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cookidoo celebration!
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5min
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1u.
Chunky basil pesto dip
10min
Peanut and soba noodle slaw
20min
Ricotta dumplings with napoli sauce
55min
Rosemary and thyme polenta chips
1u.
Beetroot salad
10min
Vegetarian sausage rolls
40min
Basil pesto
10min
Pumpkin and pomegranate quinoa salad
1u.