Apparaten en accessoires
Apple, leek and sage sauce
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
480 g
Ingrediënten
-
leek white part only, cut into pieces (approx. 200 g)1
-
fresh sage leaves3 - 4
-
butter20 g
-
brown sugar1 tbsp
-
green apples unpeeled, cut into quarters and cores removed (approx. 250 g)2
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
apple cider vinegar1 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 40 gram
Natrium
73.6 mg
Eiwitten
0.3 g
Calorieën
137 kJ /
33 kcal
Vetten
1 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
0.9 g
Koolhydraten
4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Festive Flavour
105 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Traditional cocktail sauce
5min
Risotto with lemon, thyme and feta
30min
Caramelised onion jam gravy
2u. 5min
Sous vide strawberries with white chocolate mousse (TM5)
2u.
Hollandaise sauce
15min
Apple sauce
20min
Quince paste
4u. 10min
Traditional gravy
25min
Plum sauce
55min
Roasted carrot dip
1u.
Parsnip and bean mash
25min
Cauliflower soup with bacon dust
35min