Apparaten en accessoires
Apple, leek and sage sauce
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
480 g
Ingrediënten
-
leek white part only, cut into pieces (approx. 200 g)1
-
fresh sage leaves3 - 4
-
butter20 g
-
brown sugar1 tbsp
-
green apples unpeeled, cut into quarters and cores removed (approx. 250 g)2
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
apple cider vinegar1 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 40 gram
Natrium
73.6 mg
Eiwitten
0.3 g
Calorieën
137 kJ /
33 kcal
Vetten
1 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
0.9 g
Koolhydraten
4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Festive Flavour
105 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40min
Carrot and coriander soup
30min
Hollandaise sauce
15min
Chocolate mousse
3u. 20min
Chicken broth with bread dumplings
1u. 5min
Chicken corn chowder with broccoli terrines
1u. 25min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25u. 15min
Brandy cream
15min
Apple, rhubarb and goji berry crumble with vanilla cashew cream
50min
Rhubarb and strawberry fool
2u. 15min
Pineapple and orange glazed ham
2u.
Salted caramels
4u. 40min