Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Jelly
- 270 g water
- 5 tsp gelatine powder
- 450 g red wine
- 270 g apple juice
- 120 g caster sugar
Sponge
- butter, for greasing
- 220 g raw sugar
- 6 eggs, room temperature
- 2 tsp natural vanilla extract
- ½ tsp bicarbonate of soda
- 1 ½ tsp cream of tartar
- 130 g gluten free cornflour
Custard
- 100 g raw sugar
- 40 g gluten free cornflour
- 3 eggs
- 800 g full cream milk
- 1 tsp natural vanilla extract
Assembly
- 150 g blackberry jam
- 50 g flaked almonds, toasted
- 400 g fresh mixed berries
- 500 g pouring (whipping) cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2196.3 kJ / 522.9 kcal
- Eiwitten
- 8.6 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 25.1 g
- Verzadigd vet
- 13.4 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 136.9 mg
Alternatieve recepten
Mango cheesecake
6u. 35min
Brandy cream
15 Min
Lemon meringue pie
3h
Vanilla sauce (crème anglaise)
10min
Quiche Lorraine
45 min
Piña colada ice cream with grilled pineapple
24h 25min
Mandarin crème brûlée
4h 15min
Quark chocolate mousse
1 godz. 10 min
Mixed berry clafoutis
40 min
Little lemon cheesecakes
6h 20min
Steamed white chocolate cheesecake
25 godz. 20 min
Pavlova
6h