Apparaten en accessoires
Berry and red wine trifle
Voorbereiding. 30min
Totaal 4u. 50min
12 portions
Ingrediënten
Jelly
-
water270 g
-
gelatine powder5 tsp
-
red wine450 g
-
apple juice270 g
-
caster sugar120 g
Sponge
-
butter for greasing
-
raw sugar220 g
-
eggs room temperature6
-
natural vanilla extract2 tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
cream of tartar1 ½ tsp
-
gluten free cornflour130 g
Custard
-
raw sugar100 g
-
gluten free cornflour40 g
-
eggs3
-
full cream milk800 g
-
natural vanilla extract1 tsp
Assembly
-
blackberry jam150 g
-
flaked almonds toasted50 g
-
fresh mixed berries400 g
-
pouring (whipping) cream (see Tip)500 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
136.9 mg
Eiwitten
8.6 g
Calorieën
2196.3 kJ /
522.9 kcal
Vetten
25.1 g
Vezels
1.6 g
Verzadigd vet
13.4 g
Koolhydraten
66 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Good food, gluten free
94 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Gluten free fruit mince pies
1u. 15min
Wasabi devilled eggs
25min
Pizza dough with a trio of toppings
2u. 10min
Quinoa puddings with raspberry coulis
1u. 5min
Lemon meringue pie
3u.
Chorizo and bean winter warmer
1u. 30min
Guinness beef pies
2u. 15min
Gluten free shortbread
1u. 20min
Gluten free chicken and leek pies
3u. 20min
Gluten free scones
30min
Bee sting cake
6u. 50min
Lemon and lamb pie with filo topping
2u. 40min