Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Jelly
- 270 g water
- 5 tsp gelatine powder
- 450 g red wine
- 270 g apple juice
- 120 g caster sugar
Sponge
- butter, for greasing
- 220 g raw sugar
- 6 eggs, room temperature
- 2 tsp natural vanilla extract
- ½ tsp bicarbonate of soda
- 1 ½ tsp cream of tartar
- 130 g gluten free cornflour
Custard
- 100 g raw sugar
- 40 g gluten free cornflour
- 3 eggs
- 800 g full cream milk
- 1 tsp natural vanilla extract
Assembly
- 150 g blackberry jam
- 50 g flaked almonds, toasted
- 400 g fresh mixed berries
- 500 g pouring (whipping) cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2196.3 kJ / 522.9 kcal
- Eiwitten
- 8.6 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 25.1 g
- Verzadigd vet
- 13.4 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 136.9 mg
Alternatieve recepten
Butter chicken
55 min
Chicken and sweet corn soup
30min
Chocolate self-saucing pudding
50min
Prune and orange stuffing
10min
Lemon meringue pie
3h
Custard
10min
Chocolate mousse
3 godz. 20 min
All-in-one 'roast' beef
1h 30min
Chocolate raspberry puddings
40min
Gluten free birthday sponge cake
1h 10min
Blackberry jam tarts
3h 45min
Apple, rhubarb and goji berry crumble with vanilla cashew cream
50min