Apparaten en accessoires
Berry and red wine trifle
Voorbereiding. 30min
Totaal 4u. 50min
12 portions
Ingrediënten
Jelly
-
water270 g
-
gelatine powder5 tsp
-
red wine450 g
-
apple juice270 g
-
caster sugar120 g
Sponge
-
butter for greasing
-
raw sugar220 g
-
eggs room temperature6
-
natural vanilla extract2 tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
cream of tartar1 ½ tsp
-
gluten free cornflour130 g
Custard
-
raw sugar100 g
-
gluten free cornflour40 g
-
eggs3
-
full cream milk800 g
-
natural vanilla extract1 tsp
Assembly
-
blackberry jam150 g
-
flaked almonds toasted50 g
-
fresh mixed berries400 g
-
pouring (whipping) cream (see Tip)500 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
136.9 mg
Eiwitten
8.6 g
Calorieën
2196.3 kJ /
522.9 kcal
Vetten
25.1 g
Vezels
1.6 g
Verzadigd vet
13.4 g
Koolhydraten
66 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Good food, gluten free
94 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Pancetta-wrapped apricot stuffing roll
1u.
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5min
Baked cherry crumble cheesecake
1u. 25min
Apple and sage stuffing
10min
Custard
10min
Beetroot salad
10min
Butter chicken
55min
Hommus dip
5min
Gluten free shortbread
1u. 20min
Poached salmon and beetroot blinis
45min
Classic mushroom risotto
30min
Creamy coconut chicken curry
30min