Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gluten free pastry
- 160 g butter, chilled, plus extra for greasing
- 140 g rice flour
- 70 g arrowroot flour
- 90 g cornflour, plus extra for dusting
- ¼ tsp sea salt
- 2 tsp xanthan gum
- 1 egg
- 1 tsp apple cider vinegar
- 40 g water, chilled
Chicken and pear filling
- 2 garlic cloves
- 1 leek, white part only, cut into pieces
- 50 g butter
- 600 g skinless chicken thigh fillets, cut into cubes (3 cm)
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- ½ tsp ground black pepper
- 50 g water
- 2 - 3 tbsp cornflour
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 50 g white wine
- 150 g pear (approx. 1 pear), peeled, cored and cut into cubes (2 cm)
- 50 g pouring (whipping) cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2039.8 kJ / 485.7 kcal
- Eiwitten
- 17.1 g
- Koolhydraten
- 38.1 g
- Vetten
- 28.5 g
- Verzadigd vet
- 16.9 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 258.1 mg
Alternatieve recepten
Smoked salmon slice
2 Std. 40 Min
Health by chocolate torte
45 Min
Gluten-free Bacon and Sweetcorn Muffins
55min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1h 15min
Impossible coconut pie
1h 30min
Chocolate sweet potato slice
1h 15min
Buckwheat mushroom tartlets
1h 45min
Gluten free sticky date puddings
1h 5min
Gluten free lemon tart
2h 25 min
Gluten free ANZAC biscuits
45 Min
Gluten free shortcrust pastry
1h 40min
Gluten free chocolate brownie
45 Min