Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gluten free pastry
- 160 g butter, chilled, plus extra for greasing
- 140 g rice flour
- 70 g arrowroot flour
- 90 g cornflour, plus extra for dusting
- ¼ tsp sea salt
- 2 tsp xanthan gum
- 1 egg
- 1 tsp apple cider vinegar
- 40 g water, chilled
Chicken and pear filling
- 2 garlic cloves
- 1 leek, white part only, cut into pieces
- 50 g butter
- 600 g skinless chicken thigh fillets, cut into cubes (3 cm)
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- ½ tsp ground black pepper
- 50 g water
- 2 - 3 tbsp cornflour
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 50 g white wine
- 150 g pear (approx. 1 pear), peeled, cored and cut into cubes (2 cm)
- 50 g pouring (whipping) cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2039.8 kJ / 485.7 kcal
- Eiwitten
- 17.1 g
- Koolhydraten
- 38.1 g
- Vetten
- 28.5 g
- Verzadigd vet
- 16.9 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 258.1 mg
Alternatieve recepten
Gluten free chocolate brownie
45 min
Gluten free sausage rolls
2 Std. 5 Min
Cheesy biscuits
1 Std. 25 Min
Spelt and buckwheat tortillas with chilli con carne
1 godz. 50 min
Carrot poppy seed muffins
1h 15min
Chocolate bean cake with coconut butter cream frosting
2h 15min
Kumara fritters with sour cream and chilli sauce
25 min
Sun-dried tomato and pepita bread
2 godz.
Quinoa ANZAC biscuits
1h
Gluten-free goodness pastry
1h
Gluten free sourdough bread
192hod. 20min
Buckwheat bread
2 Std. 5 Min