Apparaten en accessoires
Chocolate and nut biscuits
Voorbereiding. 15min
Totaal 55min
24 portions
Ingrediënten
-
pecan nuts150 g
-
hazelnuts roasted and skin removed150 g
-
pure icing sugar300 g
-
raw cacao powder100 g
-
salt½ tsp
-
vanilla paste1 tbsp
-
dark chocolate (gluten free), cut into small pieces (approx. 5 mm)100 g
-
egg whites4
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
59.3 mg
Eiwitten
3.2 g
Calorieën
715.9 kJ /
170.4 kcal
Vetten
10 g
Vezels
2.9 g
Verzadigd vet
1.8 g
Koolhydraten
15.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Good food, gluten free
94 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Raw chocolate beetroot cake
2h 15 min.
Coconut and cinnamon teff porridge
30 min.
Chunky choc nut brownie
35 min.
Chocolate mousse
1h 10 min.
Chocolate energy bars
1h
Banana tofu ice cream
10 min.
Apricot macadamia biscuits
40 min.
Chewy pistachio biscuits
45 min.
Nut and seed butter
10 min.
Berry coconut cashew bars
2h 40 min.
Choc chunk and pomegranate oatmeal cookies
45 min.
Healthy chocolate mousse
10 min.