Mini caramelly cupcakes with coconut cream cheese topping

Mini caramelly cupcakes with coconut cream cheese topping

2.6 12 beoordelingen
Voorbereiding. 35min
Totaal 2u.
48 portions

Ingrediënten

Coconut cream cheese topping
  • coconut cream (min. 65% coconut cream) (see Tips)
    500 g
  • pure maple syrup
    80 g
  • lemon juice
    1 tbsp
  • vanilla bean paste
    1 tsp
  • agar agar powder (see Tips)
    1 tbsp
Cupcakes
  • coconut oil cooking spray for greasing
  • coconut sugar
    250 g
  • light olive oil
    120 g
  • gluten free self-raising flour
    400 g
  • water
    210 g
  • natural vanilla extract
    1 tsp
  • gluten free baking powder
    1 tsp
  • apple cider vinegar
    1 tsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 9.6 mg
Eiwitten 0.5 g
Calorieën 417.1 kJ / 99.3 kcal
Vetten 4.9 g
Vezels 0.2 g
Verzadigd vet 2.7 g
Koolhydraten 13.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...