Compatibele versies
Mini caramelly cupcakes with coconut cream cheese topping
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Coconut cream cheese topping
- 500 g coconut cream (min. 65% coconut cream) (see Tips)
- 80 g pure maple syrup
- 1 tbsp lemon juice
- 1 tsp vanilla bean paste
- 1 tbsp agar agar powder (see Tips)
Cupcakes
- coconut oil cooking spray, for greasing
- 250 g coconut sugar
- 120 g light olive oil
- 400 g gluten free self-raising flour
- 210 g water
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 tsp gluten free baking powder
- 1 tsp apple cider vinegar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 417.1 kJ / 99.3 kcal
- Eiwitten
- 0.5 g
- Koolhydraten
- 13.7 g
- Vetten
- 4.9 g
- Verzadigd vet
- 2.7 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 9.6 mg
Alternatieve recepten
Gluten free chocolate brownie
45 Min
Vegan custard
15 Min
Chocolate crackle surprise
2h 30min
Gluten free gingerbread cookies
2h 35min
Chocolate zucchini cupcakes with blueberry icing
1 godz. 30 min
Glacé icing
5 min
Chocolate cream cookies
1 godz. 30 min
Buttercream icing
10 Min
Wholemeal spelt doughnuts with cacao glaze
45 Min
Perfect party cookies (allergy free)
45 Min
Freckle cake
26u. 40min
Chewy pistachio biscuits
45 Min