Mini caramelly cupcakes with coconut cream cheese topping
TM6 TM5 TM31

Mini caramelly cupcakes with coconut cream cheese topping

2.6 (11 beoordelingen)

Ingrediënten

Coconut cream cheese topping

  • 500 g coconut cream (min. 65% coconut cream) (see Tips)
  • 80 g pure maple syrup
  • 1 tbsp lemon juice
  • 1 tsp vanilla bean paste
  • 1 tbsp agar agar powder (see Tips)

Cupcakes

  • coconut oil cooking spray, for greasing
  • 250 g coconut sugar
  • 120 g light olive oil
  • 400 g gluten free self-raising flour
  • 210 g water
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 1 tsp gluten free baking powder
  • 1 tsp apple cider vinegar

Voeding
per 1 portion
Calorieën
417.1 kJ / 99.3 kcal
Eiwitten
0.5 g
Koolhydraten
13.7 g
Vetten
4.9 g
Verzadigd vet
2.7 g
Vezels
0.2 g
Natrium
9.6 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten