Apparaten en accessoires
Mini caramelly cupcakes with coconut cream cheese topping
Voorbereiding. 35min
Totaal 2u.
48 portions
Ingrediënten
Coconut cream cheese topping
-
coconut cream (min. 65% coconut cream) (see Tips)500 g
-
pure maple syrup80 g
-
lemon juice1 tbsp
-
vanilla bean paste1 tsp
-
agar agar powder (see Tips)1 tbsp
Cupcakes
-
coconut oil cooking spray for greasing
-
coconut sugar250 g
-
light olive oil120 g
-
gluten free self-raising flour400 g
-
water210 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
gluten free baking powder1 tsp
-
apple cider vinegar1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
9.6 mg
Eiwitten
0.5 g
Calorieën
417.1 kJ /
99.3 kcal
Vetten
4.9 g
Vezels
0.2 g
Verzadigd vet
2.7 g
Koolhydraten
13.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Hip Hip... Hooray!
85 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Buttercream icing
10min
Chunky choc nut brownie
35min
Quinoa choc-chip biscuits
35min
Freckle cake
26h 40min
Chocolate zucchini cupcakes with blueberry icing
1h 30min
Perfect party cookies (allergy free)
45min
Peanut caramel slice
5h 35min
Orange, hazelnut and coconut balls
2h 10min
Gluten free gingerbread cookies
2h 35min
Gluten free birthday sponge cake
1h 10min
Lemon coconut bliss balls
40min
Gravity cake
2h