Apparaten en accessoires
Peanut caramel slice
Voorbereiding. 25min
Totaal 5u. 35min
16 portions
Ingrediënten
-
roasted unsalted peanuts (see Tips)260 g
-
water for soaking
Base
-
extra virgin coconut oil plus extra for greasing60 g
-
rolled oats150 g
-
pecans (see Tips)50 g
-
pitted Medjool dates100 g
-
desiccated coconut20 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
pure maple syrup2 tsp
Filling
-
pitted Medjool dates100 g
-
coconut cream60 g
-
virgin coconut oil30 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
banana100 g
Topping
-
dark chocolate broken into pieces150 g
-
grapeseed oil3 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portions
Natrium
8.3 mg
Eiwitten
6.8 g
Calorieën
1384.3 kJ /
329.6 kcal
Vetten
23.4 g
Vezels
4.1 g
Verzadigd vet
10.4 g
Koolhydraten
22.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sweet Nourish
80 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Decadent dark chocolate brownies
2u. 15min
Chocolate zucchini mini loaves
1u. 30min
Mini caramelly cupcakes with coconut cream cheese topping
2u.
Mighty mouse balls
1u. 15min
Chunky choc nut brownie
35min
Chocolate cupcakes with vanilla coconut icing
29u. 10min
Chocolate zucchini cupcakes with blueberry icing
1u. 30min
Raw chocolate snaps
1u. 5min
Rice crisp bars
1u. 10min
Berry coconut cashew bars
2u. 40min
Wombat slice
45min
Pepita almond Florentines
1u.