Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 260 g roasted unsalted peanuts (see Tips)
- water, for soaking
Base
- 60 g extra virgin coconut oil, plus extra for greasing
- 150 g rolled oats
- 50 g pecans (see Tips)
- 100 g pitted Medjool dates
- 20 g desiccated coconut
- 1 tsp ground cinnamon
- 2 tsp pure maple syrup
Filling
- 100 g pitted Medjool dates
- 60 g coconut cream
- 30 g virgin coconut oil
- 1 tsp natural vanilla extract
- 100 g banana
Topping
- 150 g dark chocolate, broken into pieces
- 3 tsp grapeseed oil
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1384.3 kJ / 329.6 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 22.1 g
- Vetten
- 23.4 g
- Verzadigd vet
- 10.4 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 8.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Apricot and carrot bliss balls
1h 20 min
Peanut butter choc chip slice
1h 15min
ANZAC biscuits
40 Min
Caramel almond cashew slice (Post-natal)
2 godz. 30 min
Chocolate sweet potato slice
1h 15min
Sugar-free salted peanut butter fudge
2 Std. 10 Min
Rice crisp bars
1 Std. 10 Min
Blueberry blondies
55 min
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1 godz. 45 min
Raw lamington slice
1h
ANZAC slice
1h 40 min
Pikelets
35min