Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 110 g basmati rice
- 110 g long grain brown rice
- 80 g millet
- butter, for greasing
- 40 g chickpea (besan) flour
- 140 g arrowroot flour
- 40 g chia seeds, plus extra to sprinkle
- 40 g pepita seeds, plus extra to sprinkle
- 2 tsp xanthan gum
- 1 tsp salt
- 2 tbsp honey
- 400 g water, plus extra to brush
- 2 tsp dried instant yeast or 20 g fresh yeast, crumbled
- 30 g macadamia oil or olive oil
- 1 tsp apple cider vinegar
- 2 eggs
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 953.1 kJ / 226.9 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 7.1 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 204.7 mg
Alternatieve recepten
Gluten free baking powder
5 Min
Gluten free Mediterranean bread
1 Std. 35 Min
Gluten and grain free bread rolls
1 Std. 20 Min
Sesame and chia seed loaf
2 godz. 20 min
Gluten and grain free bread rolls
1 Std. 20 Min
Gluten free fruit and nut loaf
55 Min
Gluten free hot cross buns
3h 25min
Gluten free ANZAC biscuits
45min
Quinoa ANZAC biscuits
1h
Gluten free sourdough bread
192 godz. 20 min
Gluten free flour mix
10min
Buckwheat bread
2 godz. 5 min