Apparaten en accessoires
Chia and pepita gluten free loaf
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 25min
12 slices
Ingrediënten
-
basmati rice110 g
-
long grain brown rice110 g
-
millet80 g
-
butter for greasing
-
chickpea (besan) flour40 g
-
arrowroot flour140 g
-
chia seeds plus extra to sprinkle40 g
-
pepita seeds plus extra to sprinkle40 g
-
xanthan gum2 tsp
-
salt1 tsp
-
honey2 tbsp
-
water plus extra to brush400 g
-
dried instant yeast or 20 g fresh yeast, crumbled2 tsp
-
macadamia oil or olive oil30 g
-
apple cider vinegar1 tsp
-
eggs2
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 slice
Natrium
204.7 mg
Eiwitten
6 g
Calorieën
953.1 kJ /
226.9 kcal
Vetten
7.1 g
Vezels
3.5 g
Verzadigd vet
1.2 g
Koolhydraten
33 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Gluten free sourdough bread
192 Std. 20 Min
Paleo sandwich bread
1 Std. 30 Min
Gluten and grain free bread rolls
1 Std. 20 Min
Gluten free plain flour
5 Min
Gluten and grain free bread rolls
1 Std. 20 Min
Gluten-free goodness pastry
1 Std.
Gluten free flour mix
10 Min
Gluten free hot cross buns
3 Std. 25 Min
Sun-dried tomato and pepita bread
2 Std.
Buckwheat and almond slider buns
1 Std. 15 Min
Sesame and chia seed loaf
2 Std. 20 Min
Buckwheat bread
2 Std. 5 Min