Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- butter, for greasing
- 110 g basmati rice
- 80 g millet
- 40 g quinoa
- 40 g chickpea (besan) flour (see Tips)
- 90 g buckwheat flour (see Tips)
- 70 g arrowroot flour
- 70 g coconut flour
- 40 g chia seeds, plus extra for sprinkling
- 2 tsp xanthan gum
- 1 tsp sea salt
- 2 tbsp agave syrup or coconut syrup
- 400 g water, plus extra for brushing
- 2 tsp dried instant yeast
- 30 g coconut oil or olive oil
- 1 tsp apple cider vinegar
- 2 eggs
- sesame seeds, for sprinkling
- sea salt flakes, for sprinkling
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 906.3 kJ / 215.8 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 31.9 g
- Vetten
- 6.1 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 393.5 mg
Alternatieve recepten
Gluten free pizza base
35 min
Gluten free Mediterranean bread
1 godz. 35 min
Gluten and grain free bread rolls
1h 20min
Gluten free fruit and nut loaf
55 min
Gluten free pita bread
1h 15min
Gluten free hot cross buns
3h 25 min
Buckwheat and almond slider buns
1h 15min
Quinoa ANZAC biscuits
1h
Gluten free sourdough bread
192 Std. 20 Min
Chia and pepita gluten free loaf
1h 25min
Paleo sandwich bread
1h 30min
Buckwheat bread
2h 5min