Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- butter, for greasing
- 110 g basmati rice
- 80 g millet
- 40 g quinoa
- 40 g chickpea (besan) flour (see Tips)
- 90 g buckwheat flour (see Tips)
- 70 g arrowroot flour
- 70 g coconut flour
- 40 g chia seeds, plus extra for sprinkling
- 2 tsp xanthan gum
- 1 tsp sea salt
- 2 tbsp agave syrup or coconut syrup
- 400 g water, plus extra for brushing
- 2 tsp dried instant yeast
- 30 g coconut oil or olive oil
- 1 tsp apple cider vinegar
- 2 eggs
- sesame seeds, for sprinkling
- sea salt flakes, for sprinkling
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 906.3 kJ / 215.8 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 31.9 g
- Vetten
- 6.1 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 393.5 mg
Alternatieve recepten
Gluten free flour mix
10 min
Buckwheat bread
2h 5min
Gluten free self-raising flour
10 min
Gluten free plain flour
5min
Quinoa ANZAC biscuits
1h
Gluten-free goodness pastry
1h
Gluten free fruit and nut loaf
55 Min
Sun-dried tomato and pepita bread
2 godz.
Gluten free ANZAC biscuits
45min
Gluten free pizza base
35min
Chia and pepita gluten free loaf
1 Std. 25 Min
Gluten free sourdough bread
192sa 20 dk