Sun-dried tomato and pepita bread

Sun-dried tomato and pepita bread

4.7 13 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u.
12 slices

Ingrediënten

  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
    40 g
  • sun-dried tomatoes
    80 g
  • buckwheat groats
    140 g
  • brown rice
    200 g
  • arrowroot flour
    140 g
  • chia seeds
    40 g
  • pepitas
    40 g
  • xanthan gum
    1 tsp
  • salt
    1 tsp
  • water
    400 g
  • coconut sugar
    1 tbsp
  • dried instant yeast
    2 tsp
  • olive oil
    20 g
  • apple cider vinegar
    1 tbsp
  • eggs
    2
  • tomato paste
    2 tsp
  • water for sprinkling
  • poppy seeds for sprinkling

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 slice

Natrium 258.9 mg
Eiwitten 7.9 g
Calorieën 1058.4 kJ / 252 kcal
Vetten 8 g
Vezels 4.5 g
Verzadigd vet 1.7 g
Koolhydraten 34.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...