Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 80 g sun-dried tomatoes
- 140 g buckwheat groats
- 200 g brown rice
- 140 g arrowroot flour
- 40 g chia seeds
- 40 g pepitas
- 1 tsp xanthan gum
- 1 tsp salt
- 400 g water
- 1 tbsp coconut sugar
- 2 tsp dried instant yeast
- 20 g olive oil
- 1 tbsp apple cider vinegar
- 2 eggs
- 2 tsp tomato paste
- water, for sprinkling
- poppy seeds, for sprinkling
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1058.4 kJ / 252 kcal
- Eiwitten
- 7.9 g
- Koolhydraten
- 34.6 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 1.7 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 258.9 mg
Alternatieve recepten
Gluten free baking powder
5 Min
Carrot poppy seed muffins
1 Std. 15 Min
Gluten free Mediterranean bread
1 Std. 35 Min
Gluten and grain free bread rolls
1h 20min
Sesame and chia seed loaf
2 Std. 20 Min
Gluten and grain free bread rolls
1h 20min
Gluten free fruit and nut loaf
55 Min
Buckwheat and almond slider buns
1 Std. 15 Min
Quinoa ANZAC biscuits
1 Std.
Gluten free sourdough bread
192 Std. 20 Min
Chia and pepita gluten free loaf
1 Std. 25 Min
Buckwheat bread
2h 5 min