Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 80 g sun-dried tomatoes
- 140 g buckwheat groats
- 200 g brown rice
- 140 g arrowroot flour
- 40 g chia seeds
- 40 g pepitas
- 1 tsp xanthan gum
- 1 tsp salt
- 400 g water
- 1 tbsp coconut sugar
- 2 tsp dried instant yeast
- 20 g olive oil
- 1 tbsp apple cider vinegar
- 2 eggs
- 2 tsp tomato paste
- water, for sprinkling
- poppy seeds, for sprinkling
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1058.4 kJ / 252 kcal
- Eiwitten
- 7.9 g
- Koolhydraten
- 34.6 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 1.7 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 258.9 mg
Alternatieve recepten
Buckwheat bread
2 Std. 5 Min
Gluten free fruit and nut loaf
55min
Chocolate and nut biscuits
55min
Gluten free pizza base
35 min
Chia and pepita gluten free loaf
1h 25 min
Brandy cashew cream
5min
Pumpkin, carrot and herb bread
1 Std. 30 Min
Quinoa ANZAC biscuits
1 Std.
Gluten free sourdough bread
192 Std. 20 Min
Sesame and chia seed loaf
2h 20min
Buckwheat and almond slider buns
1h 15 min
Chia coconut bread
2h 40 min