Apparaten en accessoires
Sun-dried tomato and pepita bread
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u.
12 slices
Ingrediënten
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
sun-dried tomatoes80 g
-
buckwheat groats140 g
-
brown rice200 g
-
arrowroot flour140 g
-
chia seeds40 g
-
pepitas40 g
-
xanthan gum1 tsp
-
salt1 tsp
-
water400 g
-
coconut sugar1 tbsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
olive oil20 g
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
eggs2
-
tomato paste2 tsp
-
water for sprinkling
-
poppy seeds for sprinkling
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 slice
Natrium
258.9 mg
Eiwitten
7.9 g
Calorieën
1058.4 kJ /
252 kcal
Vetten
8 g
Vezels
4.5 g
Verzadigd vet
1.7 g
Koolhydraten
34.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Focus on Buckwheat
9 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Chia coconut bread
2u. 40min
Cashew bread French toast
1u. 40min
Raw pineapple and turmeric cake
5u. 20min
Gluten free pita bread
1u. 15min
Pumpkin and turmeric loaf
1u. 50min
Gluten and grain free bread rolls
1u. 20min
Falafel crackers
40min
Buckwheat and almond slider buns
1u. 15min
Seeded tahini crackers
1u. 10min
Apricot macadamia biscuits
40min
Gluten free pizza base
35min
Seed and nut bread
1u. 30min