Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g pickled cucumber, cut into pieces (3-4 cm)
- 150 g carrots, cut into pieces (3-4 cm)
- 350 g raw beetroot, cut into pieces (3-4 cm)
- 500 g water
- 250 g potatoes, cut into small pieces (approx. 1 cm)
- 100 g frozen green peas
- 100 g sauerkraut (optioneel)
- 50 g spring onions/shallots, cut into thin slices
- 2 - 3 sprigs fresh dill, plus extra to garnish
- 60 g oil
- 20 g white wine vinegar (optioneel)
- 1 tsp salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 583 kJ / 139 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 3.3 g
Alternatieve recepten
Spiced Moroccan lentil soup
40 Min
Spiced lentil vegetable soup
1 Std. 30 Min
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1 godz. 20 min
Tuscan bean soup
30 Min
Green goodness soup
10min
Spiced red wine pears
45 Min
Yoghurt soup cups
1h 10min
Tomato and red lentil soup
30 Min
Hungarian goulash
1 Std. 30 Min
Poppy seed and apple cake
2 godz. 10 min
Fresh fennel salad
10min
Lentil hotpot
12hod. 45min