Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g buckwheat groats
- 600 g water
- ½ tsp sea salt, plus an extra 1-2 pinches to season
- 1 garlic clove
- 250 g bacon, cut into pieces (2 cm)
- 1 tbsp olive oil
- 80 g white wine vinegar
- 2 tsp Dijon mustard
- 1 ½ tbsp pure maple syrup
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 500 g Brussels sprouts, trimmed and outer leaves removed
- 1 tbsp pine nuts
- 25 g Parmesan cheese, shaved
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 638.3 kJ / 152 kcal
- Eiwitten
- 11.4 g
- Koolhydraten
- 9.6 g
- Vetten
- 6.6 g
- Verzadigd vet
- 1.7 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 849.3 mg
Alternatieve recepten
Pumpkin and turmeric loaf
1u. 50min
Avocado whip on seedy spelt bread (Post-natal)
2h 30 min
Berry and red wine trifle
4h 50 min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40 min
Spiced labne with pumpkin and rocket salad
13u.
Beetroot salad with raita dressing
35 min
Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
1u. 50min
Mushroom quinotto
30 min
Green quinoa breakfast bowl (Post-natal)
35 min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4 godz. 35 min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 min