Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 eggs
- 500 g water
- 2 ½ cm piece fresh ginger, peeled
- 2 garlic cloves
- 180 g brown onion, cut into quarters
- 12 sprigs fresh coriander, stalks and leaves, cut into thirds
- 100 g red capsicum, cut into pieces (2-3 cm)
- 2 tbsp coconut oil
- 100 g fresh shiitake mushrooms, cut into halves
- 400 g cauliflower, cut into florets (approx. 3 cm)
- 200 g Brussels sprouts
- 2 tbsp tamari
- 1 tbsp Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 50 g fresh bean sprouts, plus extra for garnishing
- salt, to taste
- 2 tbsp roasted unsalted cashew nuts
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into slices (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1128.5 kJ / 268.5 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 9.3 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 9.5 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 1152.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cauliflower mash
25 min
Hearty seven vegetable soup
30 dk
Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
1h 50min
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40min
Cheat's cauliflower fried rice
35min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1h 5min
Spiced cauliflower pilau
20min
Chocolate mousse
1h 10min
Asparagus and mushroom stir-fry
10min
Chicken and almond stir-fry
30 dk
Vegetable curry with cauliflower couscous
45min
Hommus dip
5 Min