Apparaten en accessoires
Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 50min
2 portions
Ingrediënten
Ricotta
-
full cream milk1800 g
-
white vinegar80 g
Pizza bases
-
cauliflower cut into small florets500 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
egg1
Pizza topping
-
olive oil for brushing1 tbsp
-
pear thinly sliced½
-
blue cheese crumbled100 g
-
prosciutto thinly sliced150 g
-
rocket leaves40 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
3499.7 mg
Eiwitten
88.7 g
Calorieën
6003.5 kJ /
1429.5 kcal
Vetten
85.6 g
Vezels
9.4 g
Verzadigd vet
46.6 g
Koolhydraten
75.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Focus on Ricotta
7 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5min
Colourful quinoa salad
40min
Chia and pepita gluten free loaf
1u. 25min
Chia and quinoa tortillas with a trio of dips
1u. 45min
Beetroot salad
10min
Beetroot salad
10min
Pumpkin and turmeric loaf
1u. 50min
Cauliflower mash
25min
Seeded tahini crackers
1u. 10min
Hazelnut dukkah with fennel
50min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1u. 15min
Cauliflower flammkuchen
1u.