Compatibele versies
Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ricotta
- 1800 g full cream milk
- 80 g white vinegar
Pizza bases
- 500 g cauliflower, cut into small florets
- 80 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1 egg
Pizza topping
- 1 tbsp olive oil, for brushing
- ½ pear, thinly sliced
- 100 g blue cheese, crumbled
- 150 g prosciutto, thinly sliced
- 40 g rocket leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 6003.5 kJ / 1429.5 kcal
- Eiwitten
- 88.7 g
- Koolhydraten
- 75.5 g
- Vetten
- 85.6 g
- Verzadigd vet
- 46.6 g
- Vezels
- 9.4 g
- Natrium
- 3499.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Paleo sandwich bread
1h 30 min
Gluten free almond sweet shortcrust pastry
35min
Pumpkin, carrot and herb bread
1h 30 min
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 min
Mushrooms with pistachio butter
35min
Crunchy seeded broccoli
40 min
Cauliflower mash
25min
Spring frittata
1 godz. 15 min
Almond tortillas
1h 30 min
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
55 Min
Cauliflower hash browns with smoked salmon and sour cream
30min
Cauliflower Pizza Base
1 godz. 15 min