Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto

Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto

3.9 28 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 50min
2 portions

Ingrediënten

Ricotta
  • full cream milk
    1800 g
  • white vinegar
    80 g
Pizza bases
  • cauliflower cut into small florets
    500 g
  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
    80 g
  • egg
    1
Pizza topping
  • olive oil for brushing
    1 tbsp
  • pear thinly sliced
    ½
  • blue cheese crumbled
    100 g
  • prosciutto thinly sliced
    150 g
  • rocket leaves
    40 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 3499.7 mg
Eiwitten 88.7 g
Calorieën 6003.5 kJ / 1429.5 kcal
Vetten 85.6 g
Vezels 9.4 g
Verzadigd vet 46.6 g
Koolhydraten 75.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...