Apparaten en accessoires
Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 50min
2 portions
Ingrediënten
Ricotta
-
full cream milk1800 g
-
white vinegar80 g
Pizza bases
-
cauliflower cut into small florets500 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
egg1
Pizza topping
-
olive oil for brushing1 tbsp
-
pear thinly sliced½
-
blue cheese crumbled100 g
-
prosciutto thinly sliced150 g
-
rocket leaves40 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
3499.7 mg
Eiwitten
88.7 g
Calorieën
6003.5 kJ /
1429.5 kcal
Vetten
85.6 g
Vezels
9.4 g
Verzadigd vet
46.6 g
Koolhydraten
75.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Focus on Ricotta
7 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Raspberry ombré chia parfait (Post-natal)
1u. 15min
Polenta zucchini slice
2u. 10min
Cauliflower mash
25min
Crunchy seeded broccoli
40min
Baked spinach and feta mushrooms
35min
Chia and quinoa tortillas with a trio of dips
1u. 45min
Spinach and feta muffins
40min
Ham and cheese quinoa muffins
1u. 30min
Carrot poppy seed muffins
1u. 15min
Keto crackers
1u.
Orange and mango chia pudding
3u. 15min
Gnocchi
1u. 40min