Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g grapeseed oil, plus extra for greasing
- 150 g raw almonds
- 1 tbsp flaxseeds (linseeds)
- 1 tbsp chia seeds
- 1 sprig fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 40 g coconut flour
- 1 tsp baking powder
- 1 tsp dried onion flakes
- 1 tsp dried mixed herbs
- 30 g raw cashew nuts
- 100 g carrot, cut into quarters
- 100 g butternut pumpkin, peeled and cut into pieces (2-3 cm)
- 4 eggs
- 1 tsp apple cider vinegar
- 1 pinch sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1505.6 kJ / 358.4 kcal
- Eiwitten
- 11.7 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 32 g
- Verzadigd vet
- 4.6 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 218.9 mg
Alternatieve recepten
Coconut and beetroot balls
40 Min
Seed and nut bread
1 Std. 30 Min
Carrot poppy seed muffins
1h 15 min
Chia coconut bread
2 Std. 40 Min
Sesame and chia seed loaf
2 godz. 20 min
Raw chocolate beetroot cake
2 godz. 15 min
Buckwheat and almond slider buns
1h 15 min
Nutty pancakes with stone fruit compote
1 Std.
Breakfast bars
40 Min
Chocolate sweet potato slice
1h 15 min
Pumpkin and turmeric loaf
1 godz. 50 min
Spinach and feta muffins
40 Min