Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g extra virgin coconut oil, plus extra for greasing
- 180 g zucchini, trimmed and cut into pieces
- 60 g pecans
- 80 g hazelnuts, skins on
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only (approx. 1 tsp) (optional)
- 200 g ripe bananas, broken into pieces
- 130 g pitted Medjool dates
- 3 eggs
- 40 g honey
- 60 g brown sugar (see Tips)
- 40 g almond milk (see Tips)
- 290 g spelt flour
- 1 tsp ground cinnamon
- 1 tbsp baking powder
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1855.9 kJ / 441.9 kcal
- Eiwitten
- 10.2 g
- Koolhydraten
- 41.6 g
- Vetten
- 25.6 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 158.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chocolate carrot muffins (Toddlers and beyond)
50min
Apricot and carrot bliss balls
1h 20min
Coconut oat biscuits
45min
Healthy biscuits
35min
Pumpkin and turmeric loaf
1h 50 min.
Chocolate sweet potato slice
1h 15min
Black bean brownies (Toddlers and beyond)
25 Std. 20 Min
Zucchini pistachio loaf
1h 30min
Apple cinnamon muffins
40min
Banana, walnut and date loaf
55min
Pumpkin loaf
1h 45min
Healthy banana bread
1h 15min