Apparaten en accessoires
Keftethes (Greek meatballs)
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
6 portions
Ingrediënten
-
brown onion (approx. 150 g), cut into quarters1
-
garlic clove1
-
fresh mint leaves only (see Tips)2 sprigs
-
olive oil plus 2-3 tablespoons extra for frying50 g
-
lamb mince broken into pieces (see Tips)500 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
breadcrumbs60 g
-
dried oregano1 tsp
-
plain flour for dusting
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
501.8 mg
Eiwitten
19.7 g
Calorieën
1164.5 kJ /
277.2 kcal
Vetten
16.4 g
Vezels
2.4 g
Verzadigd vet
3.6 g
Koolhydraten
12.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Postcards from Greece
14 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Soutzoukakia ("little sausages") with rice
1u.
Lamb Kibbeh
1u. 30min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1u. 5min
Lamb sfiha
1u. 20min
Umali
1u. 25min
Gozleme
1u. 40min
Falafel
25u. 30min
Baba ghanoush
1u.
Pear berry cereal
10min
Seekh kebabs
50min
Keftedes (meatballs)
2u. 30min
Gnocchi
1u. 40min