Apparaten en accessoires
Keftethes (Greek meatballs)
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
6 portions
Ingrediënten
-
brown onion (approx. 150 g), cut into quarters1
-
garlic clove1
-
fresh mint leaves only (see Tips)2 sprigs
-
olive oil plus 2-3 tablespoons extra for frying50 g
-
lamb mince broken into pieces (see Tips)500 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
breadcrumbs60 g
-
dried oregano1 tsp
-
plain flour for dusting
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
501.8 mg
Eiwitten
19.7 g
Calorieën
1164.5 kJ /
277.2 kcal
Vetten
16.4 g
Vezels
2.4 g
Verzadigd vet
3.6 g
Koolhydraten
12.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Postcards from Greece
14 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Fattoush with grilled haloumi
5u.
Kourabiedes (Greek moon biscuits)
1u.
Salmon with yoghurt dressing
55min
Soutzoukakia ("little sausages") with rice
1u.
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter)
35min
Greek Easter biscuits (Koulourakia)
1u. 15min
Gozleme
1u. 40min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35min
Prawn saganaki with feta
35min
Rizogalo (Greek rice pudding)
1u. 10min
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1u. 15min
Iraqi cheese pies (Cheese chureck)
1u. 40min