Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 garlic cloves
- 3 cm piece fresh ginger
- 250 g tomato passata
- 400 g water
- 90 g white wine vinegar
- 70 g raw sugar
- 70 g English mustard
- 30 g Worcestershire sauce
- 1 - 1 ½ tsp ground chilli
- 2 tbsp smoked paprika
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 tsp salt
- 1000 - 1200 g pork ribs (cut into 2 ribs per piece)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4131.7 kJ / 983.8 kcal
- Eiwitten
- 57.4 g
- Koolhydraten
- 23.8 g
- Vetten
- 73.7 g
- Verzadigd vet
- 28.4 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 1167.4 mg
Alternatieve recepten
Chicken chasseur
1 godz. 50 min
LCHF chicken Kyivs
40min
Beef cheek Bourguignon
5 godz. 25 min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1h 15min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20min
Sweet and sour pork ribs
35 min
Chinese five spice beef cheeks
4h 25min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1h 30min
Chicken drumsticks in spicy puttanesca sauce
2h 15min
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1 godz. 5 min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min