Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 garlic cloves
- 3 cm piece fresh ginger
- 250 g tomato passata
- 400 g water
- 90 g white wine vinegar
- 70 g raw sugar
- 70 g English mustard
- 30 g Worcestershire sauce
- 1 - 1 ½ tsp ground chilli
- 2 tbsp smoked paprika
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 tsp salt
- 1000 - 1200 g pork ribs (cut into 2 ribs per piece)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4131.7 kJ / 983.8 kcal
- Eiwitten
- 57.4 g
- Koolhydraten
- 23.8 g
- Vetten
- 73.7 g
- Verzadigd vet
- 28.4 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 1167.4 mg
Alternatieve recepten
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2u. 5min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2 godz. 20 min
Chicken stock paste
45 min
Meat stock paste
45 min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 godz. 20 min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1 godz. 30 min
Chicken drumsticks in spicy puttanesca sauce
2h 15min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2 godz. 20 min
Chinese five spice beef cheeks
4h 25min
Beef cheek Bourguignon
5 Std. 25 Min
Bourbon pork ribs
5u. 50min
LCHF chicken Kyivs
40 min