Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 garlic cloves
- 3 cm piece fresh ginger
- 250 g tomato passata
- 400 g water
- 90 g white wine vinegar
- 70 g raw sugar
- 70 g English mustard
- 30 g Worcestershire sauce
- 1 - 1 ½ tsp ground chilli
- 2 tbsp smoked paprika
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 tsp salt
- 1000 - 1200 g pork ribs (cut into 2 ribs per piece)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4131.7 kJ / 983.8 kcal
- Eiwitten
- 57.4 g
- Koolhydraten
- 23.8 g
- Vetten
- 73.7 g
- Verzadigd vet
- 28.4 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 1167.4 mg
Alternatieve recepten
Beef cheek Bourguignon
5 Std. 25 Min
Chicken velouté meal (TM6)
45 分钟
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3 Std. 40 Min
Chicken chasseur
1h 50min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15 min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20 min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20 min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2h 5 min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1h 30 min
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2h 10min
Beef and mushroom stroganoff
40 分钟
Korean barbecue pork with rice salad
40 分钟