Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g water
- 2000 g pork ribs, cut into pieces (approx. 6 ribs per piece)
- 2 garlic cloves
- 500 g barbecue sauce (see Tips)
- 120 g beer of choice
- 110 g pure maple syrup
- 60 g apple cider vinegar
- 2 tbsp sweet paprika
- 1 tbsp ground cumin
- 1 tsp smoked salt (see Tips)
- 1 tbsp brown sugar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4520.9 kJ / 1076.4 kcal
- Eiwitten
- 111.8 g
- Koolhydraten
- 46.2 g
- Vetten
- 49.2 g
- Verzadigd vet
- 19.7 g
- Vezels
- 6.1 g
- Natrium
- 1187.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pork gyoza with soy dipping sauce
1h
Korean barbecue pork with rice salad
40 min
Buffalo chicken wings
45 min
Steamed pork pancakes (Bianca Mazur)
28 Std. 20 Min
Pork belly with spring onions
1h 10 min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5 min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20 min
Bourbon pork ribs
5h 50min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7 Std. 25 Min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM5)
4 Std. 20 Min
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
45 min
Teriyaki chicken thighs
2 Std. 10 Min