Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g water
- 2000 g pork ribs, cut into pieces (approx. 6 ribs per piece)
- 2 garlic cloves
- 500 g barbecue sauce (see Tips)
- 120 g beer of choice
- 110 g pure maple syrup
- 60 g apple cider vinegar
- 2 tbsp sweet paprika
- 1 tbsp ground cumin
- 1 tsp smoked salt (see Tips)
- 1 tbsp brown sugar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4520.9 kJ / 1076.4 kcal
- Eiwitten
- 111.8 g
- Koolhydraten
- 46.2 g
- Vetten
- 49.2 g
- Verzadigd vet
- 19.7 g
- Vezels
- 6.1 g
- Natrium
- 1187.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bourbon pork ribs
5 Std. 50 Min
Teriyaki chicken thighs
2 Std. 10 Min
Rare beef steak with herb garlic butter
2 godz. 15 min
Sumac beef with olive and parsley smashed potatoes
2h 30min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4 godz. 20 min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1h 30min
Steamed sticky rice with pork (Rice tube puddings)
2h 30min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1 Std. 45 Min
Pork belly with spring onions
1h 10min
Korean barbecue pork with rice salad
40min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1h 15min