Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spice rub
- 2 tbsp brown sugar
- 2 tsp salt
- 1 tsp mustard powder
- 1 tsp paprika
- 1 tsp smoked paprika
- 1 tsp ground ginger
- ½ - 1 tsp chilli powder, to taste
- 1 tsp ground allspice
- 1 tsp ground black pepper
- 4 - 5 pork rib racks (approx. 2-3 kg total)
Bourbon BBQ glaze
- 1 brown onion, cut into quarters
- 4 garlic cloves
- 3 - 4 cm piece fresh ginger, peeled
- 40 g olive oil
- 375 g tomato sauce
- 60 g bourbon
- 120 g apple cider vinegar
- 50 g brown sugar
- 60 g soy sauce
- 140 g honey
- 2 tsp salt
- 1 tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 8058 kJ / 1918.6 kcal
- Eiwitten
- 124.4 g
- Koolhydraten
- 73.2 g
- Vetten
- 127.4 g
- Vezels
- 3.8 g
Alternatieve recepten
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 min
Barbecued pork ribs
26h 15min
Texas-style lovely legs
4h
Buffalo chicken wings
45 min
Veal involtini
35 min
Coffee-rubbed beef with fennel salad
3h 15min
Pork belly with spring onions
1 godz. 10 min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2 godz. 20 min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM5)
4h 20min
Pork belly ramen
4h 10min
BBQ chicken winglets
1h 15min
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5h 15min