Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g fresh ginger, peeled (see Tips)
- 200 g eschalots or brown onions, cut into wedges (4 cm)
- 20 g oil
- 500 - 600 g pork spare ribs, cut into individual ribs and 4-5 cm in length (see Tips)
- 15 g light soy sauce
- 15 g dark soy sauce
- 30 g Chinese cooking wine (Shaoxing wine - see Tips)
- 50 g vinegar
- 20 g raw sugar
- 1 tsp sesame seeds, toasted, for garnishing
- Voeding
- per 2 portions
- Calorieën
- 7578.2 kJ / 1804 kcal
- Eiwitten
- 121.8 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 133.7 g
- Verzadigd vet
- 46.9 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 2266 mg
Alternatieve recepten
Kung Pao chicken
1 godz. 30 min
Hong shao rou (braised pork belly)
1 godz. 15 min
Taiwanese sticky rice
1 godz. 40 min
Pork ribs with black bean sauce
2 godz.
Pork belly with spring onions
1 godz. 10 min
Chinese pork with vegetables
1h 20min
Sweet and sour pork ribs
40min
Sweet and sour pork
40min
Hong Kong-style roast pork belly
10h
Pork Belly Cabbage Rice
45min
Chicken and almond stir-fry
30min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30min