Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g fresh ginger, peeled (see Tips)
- 200 g eschalots or brown onions, cut into wedges (4 cm)
- 20 g oil
- 500 - 600 g pork spare ribs, cut into individual ribs and 4-5 cm in length (see Tips)
- 15 g light soy sauce
- 15 g dark soy sauce
- 30 g Chinese cooking wine (Shaoxing wine - see Tips)
- 50 g vinegar
- 20 g raw sugar
- 1 tsp sesame seeds, toasted, for garnishing
- Voeding
- per 2 portions
- Calorieën
- 7578.2 kJ / 1804 kcal
- Eiwitten
- 121.8 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 133.7 g
- Verzadigd vet
- 46.9 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 2266 mg
Alternatieve recepten
Chinese pork with vegetables
1h 20min
Hong shao rou (braised pork belly)
1h 15min
Spring onion pork ribs
1h
Kung Pao chicken
1h 30min
Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)
20 min
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3h 15min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 min
Ginger chicken wings
40min
Pork belly with spring onions
1h 10min
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
35 min
Niu rou mian (beef noodles)
35 min