Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g soft dark brown sugar
- 1 tbsp olive oil
- 1000 g pork rashers, cut into halves
- 100 g soy sauce
- 1080 g water
- 500 g spring onions/shallots (white and light green parts only to total 500 g), cut into pieces (approx. 4 cm); green parts for garnishing
- 300 g basmati rice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2704.3 kJ / 643.8 kcal
- Eiwitten
- 63.7 g
- Koolhydraten
- 77.6 g
- Vetten
- 7.9 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 1796.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Asian-style pork noodles
1h
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1h 15min
Pork ribs with black bean sauce
2h
Hong shao rou (braised pork belly)
1h 15min
Thai-style grilled pork skewers
7u. 25min
Sweet and sour pork ribs
35 min
Sweet and sour pork
40 min
Bourbon pork ribs
5u. 50min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 min
Pork belly ramen
4h 10min
BBQ chicken winglets
1h 15min