Pork belly with spring onions
TM6 TM5 TM31

Pork belly with spring onions

4.7 (143 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 50 g soft dark brown sugar
  • 1 tbsp olive oil
  • 1000 g pork rashers, cut into halves
  • 100 g soy sauce
  • 1080 g water
  • 500 g spring onions/shallots (white and light green parts only to total 500 g), cut into pieces (approx. 4 cm); green parts for garnishing
  • 300 g basmati rice

Voeding
per 1 portion
Calorieën
2704.3 kJ / 643.8 kcal
Eiwitten
63.7 g
Koolhydraten
77.6 g
Vetten
7.9 g
Verzadigd vet
1.8 g
Vezels
2.9 g
Natrium
1796.4 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten