Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g soft dark brown sugar
- 1 tbsp olive oil
- 1000 g pork rashers, cut into halves
- 100 g soy sauce
- 1080 g water
- 500 g spring onions/shallots (white and light green parts only to total 500 g), cut into pieces (approx. 4 cm); green parts for garnishing
- 300 g basmati rice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2704.3 kJ / 643.8 kcal
- Eiwitten
- 63.7 g
- Koolhydraten
- 77.6 g
- Vetten
- 7.9 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 1796.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hong shao rou (braised pork belly)
1 Std. 15 Min
Pork belly ramen
4h 10min
Sweet and sour pork
40min
Sweet and sour pork ribs
40min
Sweet and sour pork ribs
35 min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 min
Pork ribs with black bean sauce
2 Std.
Mini pad Thai frittatas
40min
Thai-style grilled pork skewers
7 Std. 25 Min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4h 20min
Char siew sauce
10 dk
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 min