Apparaten en accessoires
Pork belly with spring onions
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 10min
4 portions
Ingrediënten
-
soft dark brown sugar50 g
-
olive oil1 tbsp
-
pork rashers cut into halves1000 g
-
soy sauce100 g
-
water1080 g
-
spring onions/shallots (white and light green parts only to total 500 g), cut into pieces (approx. 4 cm); green parts for garnishing500 g
-
basmati rice300 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1796.4 mg
Eiwitten
63.7 g
Calorieën
2704.3 kJ /
643.8 kcal
Vetten
7.9 g
Vezels
2.9 g
Verzadigd vet
1.8 g
Koolhydraten
77.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Street Food
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Ginger chicken wings
40min
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1u. 5min
Thai-style grilled pork skewers
7u. 25min
Asian nachos
40min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM5)
4u. 20min
Sweet and sour pork ribs
35min
Hong shao rou (braised pork belly)
1u. 15min
San bei ji (three cup chicken)
35min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1u. 15min
Pork belly ramen
4u. 10min
BBQ chicken winglets
1u. 15min
Korean barbecue pork with rice salad
40min