Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 garlic clove
- 100 g brown onion, cut into rings (1 cm)
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 550 g water
- 200 g alcoholic apple cider
- ½ tsp sea salt, plus extra to taste
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 800 g boneless pork shoulder, cut into 5 pieces
- 500 g barbecue sauce (see Tips)
- ground black pepper, to taste
- 6 burger buns
- 12 iceberg lettuce leaves
- tomato ketchup, to serve (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2071.4 kJ / 493.2 kcal
- Eiwitten
- 39.4 g
- Koolhydraten
- 67.5 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 1424.5 mg
Alternatieve recepten
Pulled pork burgers
4h 20min
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)
4 godz. 35 min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3 Std. 40 Min
Chicken teriyaki
20 dk
Quick gyros with tzatziki
30 dk
Beef tacos
25 dk
Beef fajitas
30 dk
Beef brisket chilli con carne
7 Std.
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1h 30min
Beef Stroganoff
1sa
Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans
1sa 20 dk
Pulled Pork
4h 5min