Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 garlic clove
- 100 g brown onion, cut into rings (1 cm)
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 550 g water
- 200 g alcoholic apple cider
- ½ tsp sea salt, plus extra to taste
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 800 g boneless pork shoulder, cut into 5 pieces
- 500 g barbecue sauce (see Tips)
- ground black pepper, to taste
- 6 burger buns
- 12 iceberg lettuce leaves
- tomato ketchup, to serve (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2071.4 kJ / 493.2 kcal
- Eiwitten
- 39.4 g
- Koolhydraten
- 67.5 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 1424.5 mg
Alternatieve recepten
Chicken teriyaki
20 Min
Beef tacos
25min
Seared steak and rocket salad
20 Min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3h 40min
Chorizo and squid stew (TM5)
5h 30 min
Beef fajitas
30 Min
Buffalo chicken wings
45 Min
Classic beef burgers
1 Std.
Lamb shanks with risoni and feta
3 godz. 50 min
Pulled pork burgers
4 godz. 20 min
Korean barbecue pork with rice salad (MEATER+®)
40 Min
Quick gyros with tzatziki
30 Min