
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 800 g boneless pork shoulder (5-6 large pieces), trimmed
- 100 g onion cut into halves and sliced
- 1 sprig fresh rosemary leaves only
- 225 g water
- 170 g apple cider vinegar
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ½ tsp sea salt plus extra to serve
- 500 g barbecue sauce plus extra to serve (see Tips)
- sea salt to taste
- ground black pepper to taste
- green lettuce leaves to serve
- 6 hamburger buns to serve
- red onion cut into halves and sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 432 kcal / 1807 kJ
- Eiwitten
- 27 g
- Vetten
- 18 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vezels
- 2 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Natrium
- 847 mg