Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans

Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans

4.6 94 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 20min
6 portions

Ingrediënten

  • olive oil
    40 g
  • pork boneless, cut into cubes (6 cm x 4 cm)
    600 g
  • salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    2 pinches
  • brown onion cut into wedges
    150 g
  • ripe tomatoes cut into pieces
    200 g
  • pickled jalapeño chillies or 1-2 fresh chillies, deseeded and cut into slices
    20 - 30 g
  • red capsicum deseeded and cut into pieces (2 cm)
    120 g
  • green capsicum deseeded and cut into pieces (2 cm)
    120 g
  • canned black beans drained (250 g is drained weight)
    250 g
  • tomato paste
    30 g
  • water
    100 g
  • Chicken stock paste (see Tip)
    ½ tsp
  • avocados flesh only
    2
  • corn tortillas
    6
  • sour cream
    100 g
  • fresh coriander leaves only
    4 tbsp
  • lime cut in wedges
    1

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 799.4 mg
Eiwitten 32.1 g
Calorieën 2149.2 kJ / 511.7 kcal
Vetten 24.2 g
Vezels 10.5 g
Verzadigd vet 6.8 g
Koolhydraten 38.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...