Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g beef brisket, trimmed and cut into pieces (4 cm)
- 2 tsp dried oregano
- 1 tsp smoked paprika
- 2 tsp ground cumin
- 1 tsp ground coriander
- ½ tsp cayenne pepper
- ½ tsp sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 20 g fresh coriander roots and stalks (leaves reserved for garnishing - see Tips)
- 20 g olive oil
- 200 g red onion, cut into wedges (approx. 4 cm)
- 1 - 2 fresh jalapeño chillies, deseeded if preferred and cut into pieces (optional)
- 180 g capsicums (red or yellow), deseeded and cut into pieces (2.5 cm)
- 2 tsp cocoa powder
- 1 tbsp red wine vinegar
- 400 g canned whole tomatoes
- 1 tsp instant granulated coffee
- 400 g canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- sour cream, to serve
- grated cheddar cheese, to serve (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2205.4 kJ / 525.1 kcal
- Eiwitten
- 53.8 g
- Koolhydraten
- 17.7 g
- Vetten
- 24.1 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 10.2 g
- Natrium
- 795 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef tacos
25min
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30min
Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans
1h 20min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3j 40 menit
San choy bau (Matt Sinclair)
30min
Lamb and fennel ragu
4sa 35 dk
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM6)
4h
Chicken chasseur
1h 50min
Chilli con carne
40min
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)
4sa 35 dk
Beef cheek Bourguignon
5h 25min
Chinese five spice beef cheeks
4h 25min