Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, trimmed and deseeded if preferred (optional)
- 2 sprigs fresh oregano, leaves only
- 20 g extra virgin olive oil
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp sweet paprika
- 1 red capsicum, deseeded and cut into pieces (1 cm)
- 1 carrot, peeled and cut into pieces (1 cm)
- 60 g tomato paste
- 400 g canned tomatoes (see Tips)
- 1 tbsp Meat stock paste (see Tips)
- 500 g beef mince
- 400 g canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- fresh coriander, leaves only, for garnishing
- multigrain tortillas, baked and broken into chips, to serve (see Tips)
- sour cream, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2234.2 kJ / 532 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 41.3 g
- Vetten
- 25.1 g
- Vezels
- 10.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef brisket chilli con carne
7 Std.
Shepherd's pie
55min
Mexican cottage pie
1h 30min
Chicken, leek and corn pie
1h 15min
Meatloaf with onion gravy
1h 30min
Curried sausages and lentils
1h
Easy satay chicken
40min
Chilli con carne
45 Min
Chicken jalfrezi
1 godz. 50 min
Cottage pie with purple mash (Toddlers and beyond)
1h 15min
Sausage and butter bean winter stew
25 Min
Chunky bolognese
50min