Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ cinnamon quill
- 1 tsp black peppercorns
- 2 tsp coriander seeds
- 2 tsp cumin seeds
- 500 - 600 g beef, partially frozen, cut into pieces (2 cm - see Tips)
- 1 carrot (approx. 170 g), cut into pieces
- 1 red capsicum (approx. 220 g), deseeded and cut into halves
- 5 sprigs fresh coriander, roots and stems included
- 2 brown onions (approx. 360 g), cut into halves
- 4 garlic cloves
- 4 - 6 fresh long red chillies, deseeded if preferred, adjust to taste
- ½ - 1 tsp chilli powder
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 400 g canned kidney beans, drained and rinsed (approx. 250 g after draining)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 120 g tomato paste
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- Voeding
- per 6 portions
- Calorieën
- 8046.8 kJ / 1915.9 kcal
- Eiwitten
- 169.9 g
- Koolhydraten
- 112.6 g
- Vetten
- 72.4 g
- Verzadigd vet
- 17.7 g
- Vezels
- 62.9 g
- Natrium
- 3237 mg
Alternatieve recepten
Chilli beef with lemon feta
30 dk
Easy satay chicken
40 dk
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30 dk
Thai chilli chicken and basil
30 dk
Thai red chicken curry
30 dk
Butter chicken
55min
Mushroom risotto
30 dk
Béchamel sauce
20 dk
Meatballs in tomato sauce (TM5)
3 Std. 40 Min
Chilli con carne
40 dk
Everyone's favourite chicken curry
40 dk
Creamy coconut chicken curry
30 dk