Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 g piece fresh ginger, peeled
- 30 g soy sauce
- 20 g honey
- 10 g brown sugar
- 15 g rice wine vinegar
- ⅛ tsp chilli powder
- 35 g sake
- 2 chicken thighs (approx. 180 g each), boneless with skin on
- 1850 g water, plus extra to submerge bag
- 30 g freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
- 1 tsp cornflour
- oil, for frying
- ½ - 1 tbsp sesame seeds, toasted
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into slices diagonally
- ½ fresh long red chilli, deseeded and cut into slices diagonally
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2513.7 kJ / 598.5 kcal
- Eiwitten
- 30.3 g
- Koolhydraten
- 15.6 g
- Vetten
- 46.2 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 1086.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kung Pao chicken
1h 30min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min
Malay-style coconut chicken (MEATER+®)
25 Std. 40 Min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4 Std. 20 Min
Korean barbecue pork with rice salad
40 min
Chinese pork with vegetables
1h 20 min
Pork belly with spring onions
1h 10 min
Rare beef steak with herb garlic butter
2j 15 menit
Barbecued beef with ssamjang sauce
2u. 25min
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
45 min
Beef cheek Bourguignon
5 Std. 25 Min
Chinese five spice beef cheeks
4 Std. 25 Min