Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 g piece fresh ginger, peeled
- 30 g soy sauce
- 20 g honey
- 10 g brown sugar
- 15 g rice wine vinegar
- ⅛ tsp chilli powder
- 35 g sake
- 2 chicken thighs (approx. 180 g each), boneless with skin on
- 1850 g water, plus extra to submerge bag
- 30 g freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
- 1 tsp cornflour
- oil, for frying
- ½ - 1 tbsp sesame seeds, toasted
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into slices diagonally
- ½ fresh long red chilli, deseeded and cut into slices diagonally
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2513.7 kJ / 598.5 kcal
- Eiwitten
- 30.3 g
- Koolhydraten
- 15.6 g
- Vetten
- 46.2 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 1086.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min
Beef cheek Bourguignon
5 godz. 25 min
Barbecued beef with ssamjang sauce
2 godz. 25 min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3 Std. 40 Min
Kung Pao chicken
1h 30min
Classic beef burgers
1h
Turmeric fried chicken
13h 10min
Chinese five spice beef cheeks
4h 25min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1h 30min
Classic beef burgers (MEATER+®)
1h
Sichuan pepper and chilli salt squid
30 min
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1 godz. 5 min