Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 g piece fresh ginger, peeled
- 30 g soy sauce
- 20 g honey
- 10 g brown sugar
- 15 g rice wine vinegar
- ⅛ tsp chilli powder
- 35 g sake
- 2 chicken thighs (approx. 180 g each), boneless with skin on
- 1850 g water, plus extra to submerge bag
- 30 g freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
- 1 tsp cornflour
- oil, for frying
- ½ - 1 tbsp sesame seeds, toasted
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into slices diagonally
- ½ fresh long red chilli, deseeded and cut into slices diagonally
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2513.7 kJ / 598.5 kcal
- Eiwitten
- 30.3 g
- Koolhydraten
- 15.6 g
- Vetten
- 46.2 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 1086.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pork belly with spring onions
1 Std. 10 Min
Lamb and fennel ragu
4 godz. 35 min
Chinese five spice beef cheeks
4h 25min
Salmon with fennel and apple salad
1 godz. 20 min
Barbecued pork ribs
26 Std. 15 Min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4 Std. 20 Min
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
45min
Sweet and sour pork ribs
35min
Kung Pao chicken
1h 30 min
Beef cheek Bourguignon
5h 25min
Chinese pork with vegetables
1 godz. 20 min
San choy bau (Matt Sinclair)
30min