Kung Pao chicken
TM6

Kung Pao chicken

4.2 ( 134 beoordelingen )

Ingrediënten

  • 500 g chicken thigh fillets cut into quarters (4-5 cm pieces)
  • 15 g light soy sauce
  • 10 g dark soy sauce
  • 10 g Chinese cooking wine (Shaoxing wine - see Tips)
  • 30 g water
  • 5 g Chinese black vinegar (see Tips)
  • 5 g white sugar
  • ⅛ tsp Sichuan pepper
  • 1 garlic clove
  • 20 g fresh ginger peeled
  • 20 g oil
  • 3 - 5 dried chillies deseeded
  • 2 spring onions/shallots trimmed and cut into pieces (4 cm)
  • 30 g unsalted peanuts roasted

Voeding
per 2 portions
Calorieën
1010.5 kcal / 4243.9 kJ
Eiwitten
102.5 g
Vetten
60.5 g
Koolhydraten
13.2 g
Vezels
5.9 g
Verzadigd vet
12.4 g
Natrium
1804 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten