Kung Pao chicken
TM6

Kung Pao chicken

4.1 (123 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 500 g chicken thigh fillets, cut into quarters (4-5 cm pieces)
  • 15 g light soy sauce
  • 10 g dark soy sauce
  • 10 g Chinese cooking wine (Shaoxing wine - see Tips)
  • 30 g water
  • 5 g Chinese black vinegar (see Tips)
  • 5 g white sugar
  • ⅛ tsp Sichuan pepper
  • 1 garlic clove
  • 20 g fresh ginger, peeled
  • 20 g oil
  • 3 - 5 dried chillies, deseeded
  • 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces (4 cm)
  • 30 g unsalted peanuts, roasted

Voeding
per 2 portions
Calorieën
4243.9 kJ / 1010.5 kcal
Eiwitten
102.5 g
Koolhydraten
13.2 g
Vetten
60.5 g
Verzadigd vet
12.4 g
Vezels
5.9 g
Natrium
1804 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten