Kung Pao chicken

Kung Pao chicken

4.2 150 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 30min
2 portions

Ingrediënten

  • chicken thigh fillet cut into quarters (4-5 cm pieces)
    500 g
  • light soy sauce
    15 g
  • dark soy sauce
    10 g
  • Chinese cooking wine (Shaoxing wine - see Tips)
    10 g
  • water
    30 g
  • Chinese black vinegar (see Tips)
    5 g
  • white sugar
    5 g
  • Sichuan pepper
    ⅛ tsp
  • garlic clove
    1
  • fresh ginger peeled
    20 g
  • oil
    20 g
  • dried chillies deseeded
    3 - 5
  • spring onions/shallots trimmed and cut into pieces (4 cm)
    2
  • unsalted peanuts roasted
    30 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 2 portions

Natrium 1804 mg
Eiwitten 102.5 g
Calorieën 4243.9 kJ / 1010.5 kcal
Vetten 60.5 g
Vezels 5.9 g
Verzadigd vet 12.4 g
Koolhydraten 13.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...