Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pork filling
- 400 g pork mince
- 1 tsp sea salt
- 15 g sugar
- ½ tsp ground white pepper
- 1 tsp toasted sesame oil
- 15 g soy sauce
- 50 g water
Dough
- 250 g water
- 15 g sugar
- 1 tsp dried instant yeast
- 500 g wheaten flour (see Tips), plus extra to dust
- ½ tsp sea salt
- 1 tsp vegetable oil
Frying the buns
- 2 tbsp vegetable oil
- water, to cook
- 1 tsp black sesame seeds
- 2 spring onions/shallots, thinly sliced
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 640.4 kJ / 153.2 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 20.5 g
- Vetten
- 4.6 g
- Verzadigd vet
- 12.4 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 124 mg
Alternatieve recepten
Creamy miso mushroom udon
45 min
Beef buns
50min
Soy milk and Mantou buns
6 Std.
Ham and cheese cruffins
3h
Chicken katsu curry with rice
1h 40 min
Teriyaki Chicken Rice Balls
45 min
Steamed cabbage and pork dumplings
1 Std. 35 Min
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
2 godz. 30 min
Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)
20 min
Steamed pork buns (baozi)
2 godz. 30 min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
1h