Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pork filling
- 400 g pork mince
- 1 tsp sea salt
- 15 g sugar
- ½ tsp ground white pepper
- 1 tsp toasted sesame oil
- 15 g soy sauce
- 50 g water
Dough
- 250 g water
- 15 g sugar
- 1 tsp dried instant yeast
- 500 g wheaten flour (see Tips), plus extra to dust
- ½ tsp sea salt
- 1 tsp vegetable oil
Frying the buns
- 2 tbsp vegetable oil
- water, to cook
- 1 tsp black sesame seeds
- 2 spring onions/shallots, thinly sliced
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 640.4 kJ / 153.2 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 20.5 g
- Vetten
- 4.6 g
- Verzadigd vet
- 12.4 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 124 mg
Alternatieve recepten
Kalguksu (chicken noodle soup)
1h 15min
Bibimbap (beef rice bowl)
1 Std. 25 Min
Korean fried chicken
4h
Prawn yakisoba (TM6 only)
35min
Pan-fried Bao Buns
1h 30min
Sweet and sour pork ribs
40min
Tangzhong milk bread
2 Std. 45 Min
Pork and prawn dumplings
55min
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
2h 30min
Steamed pork buns (baozi)
2h 30min
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35 min
Char siu bao pork buns
6h 35min