Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pork filling
- 400 g pork mince
- 1 tsp sea salt
- 15 g sugar
- ½ tsp ground white pepper
- 1 tsp toasted sesame oil
- 15 g soy sauce
- 50 g water
Dough
- 250 g water
- 15 g sugar
- 1 tsp dried instant yeast
- 500 g wheaten flour (see Tips), plus extra to dust
- ½ tsp sea salt
- 1 tsp vegetable oil
Frying the buns
- 2 tbsp vegetable oil
- water, to cook
- 1 tsp black sesame seeds
- 2 spring onions/shallots, thinly sliced
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 640.4 kJ / 153.2 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 20.5 g
- Vetten
- 4.6 g
- Verzadigd vet
- 12.4 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 124 mg
Alternatieve recepten
Pork gyoza with soy dipping sauce
1 Std.
Korean Bo ssam
29 godz. 20 min
Korean fried chicken
4 Std.
Sweet and sour pork ribs
40 Min
Dan dan mian (dandan noodles)
1h 10min
Wonton wrappers
55min
Pineapple buns
9 Std. 50 Min
Korean bao beef sliders
2 Std. 10 Min
Thai-style grilled pork skewers
7sa 25 dk
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1h 5min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 Min
Cha gio (spring rolls)
55min