Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Okonomiyaki sauce
- 20 g honey
- 30 g Japanese soy sauce
- 60 g tomato ketchup
- 40 g Worcestershire sauce
Okonomiyaki
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 200 g water
- 1 tsp dashi powder
- 4 eggs
- 160 g plain flour
- ¼ tsp sea salt
- ¼ tsp sugar
- 400 g white cabbage, finely sliced
- 40 g Japanese pickled ginger (Beni Shoga), drained
- sesame oil, to fry
- 120 g boneless skinless pork belly, cut into thin slices (see Tip)
- Kewpie mayonnaise, to serve
- bonito flakes, to serve
- fresh chives, chopped, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1961.9 kJ / 467.1 kcal
- Eiwitten
- 19.9 g
- Koolhydraten
- 44.2 g
- Vetten
- 22.8 g
- Verzadigd vet
- 5.2 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 1327 mg
Alternatieve recepten
San choy bau (Matt Sinclair)
30 Min
Bibimbap (beef rice bowl)
1 Std. 25 Min
Hoisin pork bowl
30 Min
Japanese ramen noodle soup
1hod. 50min
Korean beef bulgogi (TM6)
1 Std. 30 Min
Crispy Korean tofu
1h 20min
Wonton soup (vegetarian)
45 Min
Asian beef salad with peanut dressing (MEATER+®)
30 Min
Wonton soup
1 Std.
Wonton soup (pork)
45 Min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 Min
Portuguese-style custard tarts
40 Min