Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Okonomiyaki sauce
- 20 g honey
- 30 g Japanese soy sauce
- 60 g tomato ketchup
- 40 g Worcestershire sauce
Okonomiyaki
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 200 g water
- 1 tsp dashi powder
- 4 eggs
- 160 g plain flour
- ¼ tsp sea salt
- ¼ tsp sugar
- 400 g white cabbage, finely sliced
- 40 g Japanese pickled ginger (Beni Shoga), drained
- sesame oil, to fry
- 120 g boneless skinless pork belly, cut into thin slices (see Tip)
- Kewpie mayonnaise, to serve
- bonito flakes, to serve
- fresh chives, chopped, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1961.9 kJ / 467.1 kcal
- Eiwitten
- 19.9 g
- Koolhydraten
- 44.2 g
- Vetten
- 22.8 g
- Verzadigd vet
- 5.2 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 1327 mg
Alternatieve recepten
Crispy Korean tofu
1 Std. 20 Min
Bibimbap (beef rice bowl)
1 godz. 25 min
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min
Korean bao beef sliders
2 godz. 10 min
Brioche hot cross buns
2u. 30min
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)
4h 35 min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50 min
Banh xeo (crispy Vietnamese pancake)
24u. 55min
Char siew sauce
10 Min
Soba noodle mee goreng
40min
Teriyaki salmon bao
1h 50min
Curry laksa
45 Min