Apparaten en accessoires
Okonomiyaki
Voorbereiding. 20min
Totaal 30min
4 portions
Ingrediënten
Okonomiyaki sauce
-
honey20 g
-
Japanese soy sauce30 g
-
tomato ketchup60 g
-
Worcestershire sauce40 g
Okonomiyaki
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds2
-
water200 g
-
dashi powder1 tsp
-
eggs4
-
plain flour160 g
-
sea salt¼ tsp
-
sugar¼ tsp
-
white cabbage finely sliced400 g
-
Japanese pickled ginger (Beni Shoga), drained40 g
-
sesame oil to fry
-
boneless skinless pork belly cut into thin slices (see Tip)120 g
-
Kewpie mayonnaise to serve
-
bonito flakes to serve
-
fresh chives chopped, to serve
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1327 mg
Eiwitten
19.9 g
Calorieën
1961.9 kJ /
467.1 kcal
Vetten
22.8 g
Vezels
4.1 g
Verzadigd vet
5.2 g
Koolhydraten
44.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Flavours of Japan
22 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1u. 45min
Creamy miso mushroom udon
45min
Bibimbap (beef rice bowl)
1u. 25min
Miso chicken noodle soup (gut health)
30min
Hoisin pork bowl
45min
Pumpkin and ricotta cannelloni (Skinnymixers)
1u. 20min
Kewpie mayonnaise
10min
Pork belly ramen
4u. 10min
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
30min
San choy bau (Matt Sinclair)
30min
Ricotta gnocchi
2u.