Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ginger beef marinade
- 1 garlic clove
- 15 g fresh ginger, peeled and cut into slices
- ½ - 1 fresh long red chilli, deseeded if preferred and cut into halves
- 200 g beef rump steak, cut into thin strips (approx. 3 x 0.5 cm)
- 2 tsp cornflour
- 15 g honey
- 70 g teriyaki sauce
- 20 g sesame oil
- 20 g sake
- 15 g lime juice
Rice
- 180 g short-grain white rice
- 1000 g water
- 1 tsp salt, plus extra to season
Ginger beef and sugar snap peas
- 10 g sesame oil
- 250 g sugar snap peas, trimmed
- 6 spring onions/shallots, cut into thin slices (5 mm)
- 1 tsp toasted sesame seeds, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3270.9 kJ / 778.8 kcal
- Eiwitten
- 36.1 g
- Koolhydraten
- 107.4 g
- Vetten
- 20.1 g
- Verzadigd vet
- 3.6 g
- Vezels
- 11.9 g
- Natrium
- 2426.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken and almond stir-fry
30min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30min
Kung Pao chicken
1u. 30min
Chicken teriyaki
20min
Pad kra pow
45min
Beef brisket chilli con carne
7klst
Thai beef salad
1hod. 15min
Chinese pork with vegetables
1u. 20min
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM6)
4h
Chinese five spice beef cheeks
4hod. 25min
Chilli garlic prawns
10min
Honey BBQ Chicken
1hod.