Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 kangaroo fillets (180-200 g each, 3 cm thickness)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- olive oil, for drizzling
- 4 sprigs fresh rosemary
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 1 tbsp salted butter, for frying
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 985.2 kJ / 234.6 kcal
- Eiwitten
- 42.9 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 6.9 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 154.5 mg
Alternatieve recepten
Kung Pao chicken
1h 30 min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1h 15min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Korean barbecue pork with rice salad
40 Min
Korean barbecue pork with rice salad (MEATER+®)
40 Min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Salmon with fennel and apple salad
1h 20 min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15 min
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
45 min
Beef cheek Bourguignon
5 godz. 25 min
Teriyaki chicken thighs
2 Std. 10 Min
Chinese five spice beef cheeks
4h 25min