Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)

Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)

4.7 19 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u.
4 portions

Ingrediënten

  • white sugar
    120 g
  • natural vanilla extract
    1 tsp
  • ground cinnamon
    1 ½ tsp
  • water
    50 g
  • Buerre Bosc pears (firm), peeled, cored and cut into halves (see Tips)
    4
  • water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
  • lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
    30 g
  • flaked almonds toasted, to serve

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 4.3 mg
Eiwitten 1.9 g
Calorieën 1078.4 kJ / 256.8 kcal
Vetten 2.7 g
Vezels 6.3 g
Verzadigd vet 0.2 g
Koolhydraten 49.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...