Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g white sugar
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 ½ tsp ground cinnamon
- 50 g water
- 4 Buerre Bosc pears (firm), peeled, cored and cut into halves (see Tips)
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- flaked almonds, toasted, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1078.4 kJ / 256.8 kcal
- Eiwitten
- 1.9 g
- Koolhydraten
- 49.5 g
- Vetten
- 2.7 g
- Verzadigd vet
- 0.2 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 4.3 mg
Alternatieve recepten
Yoghurt with apple and blueberry compote
13 Std.
Christmas spice mix
5 Min
Pot-set plain yoghurt
12 Std.
Gail Kordic's Caramel oranges with sabayon (TM6)
50 Min
Bananas with coconut cinnamon sauce
30 Min
Creamy vanilla yoghurt
13 Std.
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2 Std. 20 Min
Greek-style yoghurt with honey walnuts
13 Std. 5 Min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1 Std. 5 Min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2h
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 Std. 20 Min
Yoghurt with red berry coulis
13h 20min