Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g white sugar
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 ½ tsp ground cinnamon
- 50 g water
- 4 Buerre Bosc pears (firm), peeled, cored and cut into halves (see Tips)
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- flaked almonds, toasted, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1078.4 kJ / 256.8 kcal
- Eiwitten
- 1.9 g
- Koolhydraten
- 49.5 g
- Vetten
- 2.7 g
- Verzadigd vet
- 0.2 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 4.3 mg
Alternatieve recepten
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7h 10 min
Vanilla sauce (crème anglaise)
10min
Malted crème brûlée with salted caramel ice cream
28sa 30 dk
Berry curd
15 min
Easy Coddled Eggs
35 min
Rosewater madeleines
30 min
Gingerbread pavlova stack
5 Std. 30 Min
Moscato panna cotta with pistachios
6 godz. 25 min
Speculaas
1h
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2h
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2 godz. 20 min
Fruit coulis
10min