Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g white sugar
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 ½ tsp ground cinnamon
- 50 g water
- 4 Buerre Bosc pears (firm), peeled, cored and cut into halves (see Tips)
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- flaked almonds, toasted, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1078.4 kJ / 256.8 kcal
- Eiwitten
- 1.9 g
- Koolhydraten
- 49.5 g
- Vetten
- 2.7 g
- Verzadigd vet
- 0.2 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 4.3 mg
Alternatieve recepten
Strawberry and thyme butter
10 min
Gail Kordic's Caramel oranges with sabayon (TM6)
50min
Spiced Polish Christmas cake
99u. 30min
Sous vide strawberries with white chocolate mousse (TM5)
2 godz.
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2 godz.
Steamed pistachio cheesecakes with mango
1h 30 min
Leek and smoked salmon dip
55 min
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30h 25min
Rosewater madeleines
30 min
Camembert with cranberries and almonds
30 min
Malted crème brûlée with salted caramel ice cream
28 Std. 30 Min
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24h 35min