Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g white sugar
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 ½ tsp ground cinnamon
- 50 g water
- 4 Buerre Bosc pears (firm), peeled, cored and cut into halves (see Tips)
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- flaked almonds, toasted, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1078.4 kJ / 256.8 kcal
- Eiwitten
- 1.9 g
- Koolhydraten
- 49.5 g
- Vetten
- 2.7 g
- Verzadigd vet
- 0.2 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 4.3 mg
Alternatieve recepten
Beetroot and tequila cured salmon
24 godz. 20 min
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2h 20min
Santiago cake
1h 20min
Caramel, date and walnut bundt
1h 15min
Mirror glaze cake
7 godz. 55 min
Triple chocolate layer cake
5h 20 min
Grilled potato salad with pangrattato
40 Min
Mushroom-stuffed mushrooms
50min
Buttermilk balsamic sorbet
12h 30min
Stuffed zucchini
1h 5min
Baked salmon cheesecake
26 Std. 35 Min
Brutti ma buoni
4ωρ. 40 λεπτ.