Espresso caramel sauce

Espresso caramel sauce

4.5 16 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
360 g

Ingrediënten

  • white sugar
    250 g
  • brewed espresso coffee cooled
    100 g
  • lemon juice (see Tips)
    1 tsp
  • cold butter in one piece (approx. 6 x 4 x 1 cm)
    30 g
  • pouring (whipping) cream
    130 g
  • water
    1000 g
  • white vinegar
    1 tbsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 360 g

Natrium 109.5 mg
Eiwitten 3.1 g
Calorieën 6878.1 kJ / 1643.9 kcal
Vetten 72.6 g
Vezels 0 g
Verzadigd vet 45.4 g
Koolhydraten 255.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...