Apparaten en accessoires
Espresso caramel sauce
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
360 g
Ingrediënten
-
white sugar250 g
-
brewed espresso coffee cooled100 g
-
lemon juice (see Tips)1 tsp
-
cold butter in one piece (approx. 6 x 4 x 1 cm)30 g
-
pouring (whipping) cream130 g
-
water1000 g
-
white vinegar1 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 360 g
Natrium
109.5 mg
Eiwitten
3.1 g
Calorieën
6878.1 kJ /
1643.9 kcal
Vetten
72.6 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
45.4 g
Koolhydraten
255.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Caramel syrup
25min
Lemon curd
20min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11u.
Creamy vanilla yoghurt
13u.
Natural yoghurt (Varoma method)
13u.
Condensed milk
35min
Quick béchamel sauce
15min
Runny custard (TM6 - 6-8 portions)
15min
Homemade Custard
15min
No fail béchamel
15min
Custard (TM6 - 6-8 portions)
15min
Hollandaise
15min