Apparaten en accessoires
Espresso caramel sauce
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
360 g
Ingrediënten
-
white sugar250 g
-
brewed espresso coffee cooled100 g
-
lemon juice (see Tips)1 tsp
-
cold butter in one piece (approx. 6 x 4 x 1 cm)30 g
-
pouring (whipping) cream130 g
-
water1000 g
-
white vinegar1 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 360 g
Natrium
109.5 mg
Eiwitten
3.1 g
Calorieën
6878.1 kJ /
1643.9 kcal
Vetten
72.6 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
45.4 g
Koolhydraten
255.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Steamed Crème Brûlée (Metric) (TM6)
4u. 45min
Christy Tania's 20th Anniversary Show Stopper
72u.
Lemon curd
20min
Candied Almond
10min
Peanut brittle
1u. 30min
Caramel sauce
1u. 30min
"Little house" slice
6u. 30min
Caramel sauce
1u. 30min
Persian honeycomb bark
1u. 30min
Magnolia Kitchen caramel ganache
4u. 40min
Salted caramel sauce
40min