Apparaten en accessoires
Espresso caramel sauce
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
360 g
Ingrediënten
-
white sugar250 g
-
brewed espresso coffee cooled100 g
-
lemon juice (see Tips)1 tsp
-
cold butter in one piece (approx. 6 x 4 x 1 cm)30 g
-
pouring (whipping) cream130 g
-
water1000 g
-
white vinegar1 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 360 g
Natrium
109.5 mg
Eiwitten
3.1 g
Calorieën
6878.1 kJ /
1643.9 kcal
Vetten
72.6 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
45.4 g
Koolhydraten
255.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Vanilla Mille-feuille with Caramel and Pecan Nuts
Geen beoordelingen
Maple Cream Custard
20min
Choux pastry
1u.
Lemon curd
20min
Caramel toffees
2u.
Romany creams
1u. 15min
Paris–Brest with praline cream
26u.
Spumone al caffè
5min
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1u. 10min
Salted caramel sauce
40min