Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 duck, whole boneless (approx. 1500 g) (see Tips)
- 3 tsp sea salt
- 2 ½ tsp ground black pepper
- 1 ½ tbsp dried marjoram
- 100 g brown onion, cut in pieces
- 2 garlic cloves
- 20 g unsalted butter
- 150 g chicken liver, without veins or membranes, cut into 2-3 cm pieces
- 200 g turkey mince, broken into pieces
- 15 pitted prunes
- 40 g breadcrumbs
- 1 egg
- 50 g pouring (whipping) cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2509.2 kJ / 597.4 kcal
- Eiwitten
- 23.6 g
- Koolhydraten
- 8.7 g
- Vetten
- 51.7 g
- Verzadigd vet
- 16.7 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 704.7 mg
Alternatieve recepten
Sautéed leeks (200 g)
15 min
Baba ghanoush
1 Std.
Browned eschalots (250-350 g)
25 min
Caramel sauce
1 Std. 30 Min
Smoked salmon and preserved lemon choux buns
1 Std. 20 Min
Fresh fruit tart (Thermomix®️ Cutter)
Geen beoordelingen
Mushroom and white wine cream sauce
30 min
Sautéed eschalots (250-350 g)
Geen beoordelingen
Wagyu beef manti with peas, pickled onions and garlic yoghurt
2h
Apricot liqueur
30 min
Sous-vide asparagus with poached eggs
1 godz. 5 min
Chorizo and squid stew (TM6)
5h 30min